Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CepPartner

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir ? yenirmi icilirmi ? telsim'in bir oyunu olmasın kullanan ve detaylı olarak bilen warsa bi zahmet acıklayabilir mi?

Duydugum kadarıyla almayı düsünüyorum ama sonra yalan olmasın..Fiyatı fln ne kadardır ?[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Mesaj tarihi:
Çıktığı zamandan beridir kullanan bir arkadaşım var, bir şikayetinden bahsetmedi. Aksine en son konuşurken düşmüş faturalardan dolayı memnundu halinden.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tek $ikayetim yakinda cepte konu$maktan beynimde tumor falan cikacak radyasyondan

ha bi pislik cikar mi altindan bilemiyorum daha yeni ba$ladim ben de.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
Mesaj tarihi:
ya yazış olmasın bilmiyom ama ayda 250 kontör yükleyince seçtiin bi kişiyle(partnerin oluyor) bi ay sınırsız bedava oluyormuş????[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
doğru 250 kontör ve bir ay sınırsız[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
onu bunu bilmem ben sene basindan beri kullaniom senelik almistim gunde ortalama 3 saat rahat konusuorumdur ve gelen fatura 0TL!. :) herkese tavsiye ederim...
100-200m lik trcell faturalarini aninda 10-20m e indirdim mutluyum huzurluyum sizde alin siz de mutlu olun :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Mesaj tarihi:
ben biliyorum alcam...
2 kişi karşılıklı konuşma yıl sonuna kadar bedava (31 aralık 2004)
109 milyon veriyosun 2 kartı cep partnere geçirmek için... telsim.com.tr de ayrıntılı olarak var...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Yeni Oluştur...