Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Nedir ? yenirmi icilirmi ? telsim'in bir oyunu olmasın kullanan ve detaylı olarak bilen warsa bi zahmet acıklayabilir mi? Duydugum kadarıyla almayı düsünüyorum ama sonra yalan olmasın..Fiyatı fln ne kadardır ?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 www.telsim.com.tr[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 http://217.31.235.157/adsamples/adredir.asp?ciid=1820&url=http://www.telsim.com.tr/bilgi/AbonelikPaketleri/CepPartner.php[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Çıktığı zamandan beridir kullanan bir arkadaşım var, bir şikayetinden bahsetmedi. Aksine en son konuşurken düşmüş faturalardan dolayı memnundu halinden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tek $ikayetim yakinda cepte konu$maktan beynimde tumor falan cikacak radyasyondan ha bi pislik cikar mi altindan bilemiyorum daha yeni ba$ladim ben de.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya yazış olmasın bilmiyom ama ayda 250 kontör yükleyince seçtiin bi kişiyle(partnerin oluyor) bi ay sınırsız bedava oluyormuş????[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 doğru 250 kontör ve bir ay sınırsız[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yıl sonuna kadar sınırsız biliorum ben 250 kntr yükleyince[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 250 kontöre yıl sonuna kadar verirler mi ya... Hiç sanmıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 onu bunu bilmem ben sene basindan beri kullaniom senelik almistim gunde ortalama 3 saat rahat konusuorumdur ve gelen fatura 0TL!. :) herkese tavsiye ederim... 100-200m lik trcell faturalarini aninda 10-20m e indirdim mutluyum huzurluyum sizde alin siz de mutlu olun :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben biliyorum alcam... 2 kişi karşılıklı konuşma yıl sonuna kadar bedava (31 aralık 2004) 109 milyon veriyosun 2 kartı cep partnere geçirmek için... telsim.com.tr de ayrıntılı olarak var...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar