loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Çeviri programı arıyorum. Acaba iyi bir çeviri programı bilen varmı? Kısa zamanda çevirmem gereken bir metin var. Yardımcı olunursa sevinirim.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 www.altavista.com da babel fish var ordan çevir direk... türkçesi yok ama neyse :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ama dediğin gibi türkçe yok ve bana türkçe lazım.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=77219 süper bence :lol:[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1. türkçe latin kökenli diller kadar zengin kelime yapısına ve teknolojik gelişmeye sahip olmadığından 2. özne / yüklem / tümleç yapısı ve ondan da öte kelimeler latince gibi çekilebildiklerinden bişeyce - türkçe online çeviri yapmak neredeyse imkansız, ha olur çeviri ama chicken translate gibi sonuçlar verir benden sölemesi :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar