SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 C++ için sorulmuş, turbo pascal için sorayım dedim. Ünide pascal dersi verildiği için bol bol haşır neşir olucam. Bi kitap bakayım dedim, önce aynı bölümde okuyan baldızdan aldım bi kitap, Tubo Pascal diye, Ömer Akgöbek yazmış. Aşırı iğrenç olduğunu farkettim yeni başlamama rağmen, çünkü hiçbişeyi adam gibi anlatmıyor falan, karmakarışık kitap. Adam gibi bi kitap var mı önereceğiniz, ideefixede falan bulabileceğim. Yavaş yavaş adım atayım diyorum çünkü pascala, zaten programlama ilgim arttı bu dönem, hazır durum böyleyken kavrayayım da zorluk yaşamayayım sadsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 zuaa, paskal =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 olm tekstil mühendisine niye c++ makineciye pascal diyoduk da, cnc tezgahlarında kullanılan dil pascalın bi üstü müymüş ney, o yüzden pascal =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 pascal'ı yaratan adam unutmuştur artık pascal dilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 unutmuştur unutmasına da, napıcan kullanan kullanıyoi kullandırıyo asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oha abi pascal dedin eskiye döndüm, ben ona ortaokuldayken bile kaynak bulamazdım ama şöyle bi tavsiyede bulunayım, ben tp den başlayıp delphiye geçmiştim sen direk delphiye yumul, delphiyi çözersen zaten pascalı yutmuşundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar