Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oha cüs bu caponlarin yapmadigi bisi varmi "Prizler tarih olabilir Japon bilim adamları, elektriği kablosuz olarak iletmeyi başardi" kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tesla hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 prestige deki o sahne geldi direkt aklıma. tesla yüce adamsın. bıyıklarını burkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 İsveçli bilim adamları yapmazsa kullanmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tesla başkan oley...bide evet olayı isveçli bilim adamlarından duymak lazım. onlardan duymazsam inanmam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Japonlardan önce amerikan bir şirket sanırım bu konuda arge yapıyordu ciddi ciddi ve çalışan prototipleri vardı, http://www.witricity.com/ bu adamlar olabilir. Baya bi yıl önce yapıldı yalnız bu olaylar, gene bizim basın ısıtıp ısıtıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kablosuz suda olsa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 suda kablosuz var dostum, geçen tekneden girdim nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bundan sonra olmasada olur zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yapar abi bu adamlar yakında göbek bağsız bebek yapar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar