Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaslar butun Age of empires vede heroes serisinin orjinallerini ariyorum . tabi yeni olucak bunlar . [email protected] mailinden ve [email protected] adresinden bana ulasbilirsiniz . icq vermiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 heroes 1-2 orjinal kutulu ne kadar veriyosun? mailla uraştırma beni :)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Harbi heroes 3 ve armageddon's blade'i orj satan varsa alirim. (Kutulu ve cd'de abarti cizik olmamak kaydiyla vee ist'te oturmak sartiyla)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 heroes 4 ve expansion ları var mı aynı şekil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 heroes 4'u oynamadiysan benden sana tavsiye, orjinaline verecegin para yerine o parayi camdan asagi at :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 son derece güzel di heroes 4.[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ondan 3DO onu yapan grubun tamamini kovdu =)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bence ondan kovmamıştır zaten oyun şimdi başka biyere geçti ubisoft sanırım ama sallamış da olabilirim. herneyse heroes 4 heroes serisinin 3ten sonraki en iyi oyunuydu. (bence)[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 oynadım mesh, hemde severek oynadım :) valla pek benim gibi yok ama ben 3 ten daha fazla sevdim nedense. yani geçen gün heroes 4 krizim tuttu ama 3 krizi 2 senedir tutmuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 benim her hafta heroes 3 krizim tutuor nerdeyse deli gibi oynuorum hala. 4 ise cok kotu olmus kanimca oynadim az begenmedim ve aynen kapattim bi daha da oynamam...[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar