Araz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Arkadaşlar o kadar aramama rağmen adresini bulamadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen.Bilen biri varsa aydın da nerde olduğunu yazıversin yarın yola cıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Aytepe mevkii diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hmm saolasın dostum ama biraz daha acık adres bulabilsem cok faydalı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sitesinde yazmamislar galiba ama asagida verdigim linkte yer alan telefonlari arayarak tam adres alabilirsin.. Adnan Menderes Universitesi - Fen Bilimleri Enstitusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 olm site çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çelınc kötü site derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ege mis gibi valla http://www.ege.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Uludağın sitesi pek iyi de, öğrenci işleri otomasyonu denen nane biraz sorunlu. Şöyle ki, sadece internet explorerle düzgün çalışıyor. Öğrenci numaranı aldıktan sonra yeni şifre alman gereken yeri bulamıyosun, tablonun içinde kaymış, yazı gözükmüyor, link yok. Ben tesadüfen harfin en ucunu gördüm, sonra kaynak kodunu açtım, src u buldum sonra linkin sonuna ekledim öyle girdim. Sanki devletin sistemine giriyorum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hakkaten pek iyimiş sitesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Lancelion said: çelınc kötü site derken ? valla bayagi kotuymus. ege'nin suana kadar gorduklerim arasinda guzellerden birisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.khas.edu.tr baya saptı konu ama bu da benim eski okulun site, fena değil. eskiden cok kotuydu sonra degisti adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar