Gulay Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Selam Lineage 2 de biraz rotor yaptim, bugun justine de karakter yaratiyorum. Ismi Gulay olacak Devvo : Ozellikle seninle oynamayi ozledim Gulay
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hehe hoşgeldin ben oynamıyorum ne tür sorun olursa sizin söyleyişinizle devvo (da2019 diye tanıyorum ben) ile birlikte cevap vermeye çalışacağız[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Haziran 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hosgeldin Gulay[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Simdi serverda kim kimdir :-)
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Gulay, 12 Haziran 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Selam Lineage 2 de biraz rotor yaptim, bugun justine de karakter yaratiyorum. Ismi Gulay olacak Devvo : Ozellikle seninle oynamayi ozledim Gulay Gülay Ablacım, aramıza hoşgeldin... Ben de seninle oynamayı özledim, şu tailorlar bi gelsin update ile, hepimize baştan aşağı yeni kıyafetler seçiver. :) Oyundaki nicklerimiz için "City of Heroes oyuncu listesi" topicine bakman yeterli.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hehehe kolay artıyo diye sevinme ilerde görürsün birden kesiliyo :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 level 13 14 den sonra kesiliyor hizli xp hehe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar