daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 arkadaslar ben italy serverinde biriyle acc degismistim 1 hafta once account terminated oldu eh account idenftifyside elimde olmadigindan actiramiorum artik ben bi ''0'' ım :D napcam bilmiorum ilk hedefim italyaya gitmek :P ikinci hedefin ama asiri kasilirim biliorum 2 lvl50 den sonra 0 dan basliim diorum ama busefer sizin oynadiiniz serverlarda :D nedersiniz[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Gel gel Excal/Albe gel iidir ii..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 hm nasil oluo bu? acc bilgileri elinde olmadan trade etme?[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 italy serverinde idenftiyf olarak alinan credi carti nüfüs cüzdani ve dokumanlarin fotokopileri istenio Ged[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 olm neden CAZZO yazdın başlıga ?!'?! bilmion mu küfürlü başlık yasak !? =) [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ehuehueh :D len resat nerelerdesin hic gozukmuyon? bende gozukmuyom ya neyse :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ne zaman bitecek bu italy serverındakilerin çilesi bende onu merak etmeye başlıyorum, her hafta birilerinin acc patlıyo, siliniyo, hack'leniyo bişiler oluyo ama hadi hayırlısı..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Emre abiiiiiiiiiiiiiii gitmeeeeeeeeeeeeee gel pashalar gibi everquestimizi oynayak salla bunları yaw Daoc baymadımı değişik bir alternatif ara yine infilator kasacan beni fitil edecen euaehae bırak gel bizle Everqueste pashalar gibi level 65 oluruk gel gel[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 o ne lem everquest yenilirmi ? :P heuehue[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: daverc, 28 April 2003 19:41 tarihinde demiş ki: o ne lem everquest yenilirmi ? :P heuehue[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN alın ya işte adama öle bi daoc gazı vermişsinizki bişe bılmıo adama peynir yiyelim desen he one der daoc ta bi tür itemmı muhaah uzhauh auh[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 lem bana gaz weren bi kisi war oda aykut abidir daocu turkiyede ilk o oynadi zati :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar