DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hala Tester Acc. Gönderiolar mı ? yoksa bitti mi ?[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bana dün beta 3 için onay geldi, ancak test versiyonunun CD'sini yolluyorlar, buda 5,95+36,52 (nakliye) USD'a patlıyor. Teste katılmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 oha be[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 aslında beta acc.'unu bana verirsen kullanmayacaksan sevinirim bayaa[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ehm pardon vazgeçtim. Bugün Level'den Burak Akmenek ile konuştum, ona beta bittikten sonra oyunun orjinalini satın almam gerekecekmi diye sordum (yani iki kere masrafa girecekmiyim?) genelde böyle bir uygulama yapmadıklarını söyledi. Bu durumda Beta Test CD'mi 5 dk. önce sipariş ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Güzel güzel. Oyna da bize yorumlarını bildir :) Bir de havalar ısındı, bilemiyorum...[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanColakoglu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Sevgili Arkadaşlar, Şu ana kadar 6 oyunun Beta testerlığını yaptım: AO, Daoc, Asherons Call 2, Shadowbane, EQ PS2 ve Eve Online. Hepsinde de beta sonunda oyuna devam etmek için orjinal oyun aldım. SWG de aynı şekilde olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 eh yapacak bişey yok artık, siparişi verdik bi kere, gelsin bakalım nasıl bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sahiden Sharky.. yaz geldi galiba, ne yapsak acaba ...? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar