silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Beyler account man. dan tbc ve woltk alacam ama 2 fıyat secenegı cıkıyo ılk olarak tbc ıcın 14.99e/9.99e diye..Acaba dusuk fıyattan yararlanmak ıcın ne yapmak gerekır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 biri pound diğer euro üzerindendir o meblağların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 harbi ya şimdi farkettım uykudan olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oruçmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yok ona ragmen boyle olmus dusun artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 aaabi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 peki şimdi bende ılk paket mevcut acc mang. gırdıgımde buy world of warcraft online seçecnegı var..bunu aldıgımda bana tbc paketı mı verır yoksa ilk wow u mu Bir de account type ve status de trial acc yazıyo bu olay nedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 mevcut değişmiş demek ki daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla ne yazdıgını cozemedım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar