MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Çok özlemişim seni, kalbim titremiyor eskisi gibi, heyecanlanmıyorum artık.. Çocuksu tavırlarım vardı eskiden, bir öpücük bile fazlaydı benim için.. Bakmak varken gözlerine derinden.. Konuşurduk, aşktan bahsederdik, dünyayı unuturduk bir an, kimseyi umursamaz tavırlarla bahsederdik aşktan.. Cesurca.. Gözlerimiz derman olurdu sessizliğimize.. Huzurluyduk, gelecekte karanlıktan eser yoktu o zamanlar, güzel mi güzel bir evimiz vardı, mavi düşler tarlasında.. Önünde bir ağaç ve salıncak, hayalin kahramanları.. Sen ve ben.. Aşk çok güzeldi eskiden yoktu çünkü acısı, haberdar değildik ki öyle bir kavramın varlığından.. Kim derdi şimdi sen mutsuz, ben perişan.. Başka ellerde bu hale düşeceğiz.. Aşk çok güzeldi eskiden, yoktu çünkü acısı.. Kalbim dursa, nefes alamasam, bilincim olmasa daha iyiydi seni sensiz yaşamaktan.. İnsan bilmediği duyguların içerisine bir anda düşünce böyle afallıyor, alışamıyor hemen.. Aşk'ı tekrar tatmak istiyor kalp, gerçek sandığı yalan dünyada.. Buldum sanıyor ancak yine düşüyor aynı hataya, sanki daha önce aynı yollarda duraksamamışçasına.. Bilmiyor ne yapsın? Tek istediği Aşk.. Tek istediği Aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 çok güzel olmuş ya,ciddi anlamda çok beğendim baya etkiledi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Evet hocam bende çok beğendim, duygulandım azıcık :) Ellerine sağlık, diğer yazılarını da okudum. Başarılar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar