CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Level 3 oldum trainer bulamiyorum help!
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Neyse bunuda cozdum ben o gobekte duran iri yarı herifi sekil yapmak icin duruyor saniyordum megerse skill trainermis :) Diyodum herif ortada durmus millet etrafında duruyor filan ulan demek herif saglam bak ordu gibi geziyor sekil yapiyor meydanda durup korumalari ile diyordum ama herif skill trainermis cevresindekilerde train ediyolarmıs megerse skillerini :)
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bütün büyük bölgelerde (Atlas Park, Galaxy City, Steel Canyon, Kings Row...) NPC Trainer var, haritanıza bakarsanız görebilirsiniz. Ayrıca coh.warcry.com adresini ziyaret edin, bütün trainerlar, shoplarla ilgili detayları bulabilirsiniz. Bir de sticky yaptığım topicleri baştan aşağı dikkatlice okursanız bir çok konuda fikir sahibi olacaksınız. İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Öne çıkan mesajlar