Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Dün izledim bana çok saçma geldi 12-13 yaşında veletler falan suyunu çıkarmışlar filmin. Ama kan sahneleri falan güzeldi (: http://www.filmtakip.com/filmres/or/EDEN-LAKE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Başroldeki abla The Spanish Apartment filminden tanıdık diye izlemiştim ben de, böyle çerezlik bi filmdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 up şimdi izledim bunu. ben bu kadar rahatsız edici bi film izlemediydim son zamanlarda. çok sinir bozucu bir film, o ingiliz piçlerinin hepsini yakmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Evet gerçekten rahatsız edici bir filmdi. Harbi o ingiliz veletleri ellerimle öldüresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar