Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yeter kardeşim ya deli olucam :) Tam oh debt bitti derken bidaha ölüyorum aha gene baştan! Nedir bizim bu debtten çektiğimiz? Ne istiyo bu debt bizden ya?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olmemek lazim kacmayi bilmek lazim durumun kotuye gittigini anladigin zaman kacmak lazim..
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Defenderın kaytarmaması lazım :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sogukkanli olmak lazim. Hiçbi sekilde kacmayin. Giden güven duygusu, debt ten daha zor doldurulur.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 muho ilerde lvl 20 + larda bi oluste 2 k falan debt alinca guven falan kalmaz..olunce sana madalya vermiyolar yani =P
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 27.5k max debt. cap'i gördükten sonra bile devam ettim, şu an Dark Astoria'da sıfırladım ve l25 oldum. Debt olsun olmasın yılmayın, elbet bitecek. Benimki bittikten sonra... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Öne çıkan mesajlar