Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bir ara bi hasan mezarcı vardı noldu ona ? - Siz hala dedenizin dininemi inanıyorsunuz ? - DINI UPGRADE ETMEYE GELDIMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 adam ben peygamberim dedi kimse inanmadı. ya hakketen peygamberse adam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sarı tüylü kıyafetler giyerdi, reha muhtar çok uğraşırdı bununla ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sarı kıyafetler , sarı saçlar , küpeler filan takardı , çok fenaydı lan adam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 la bu herif alnında dövme olan kel ve sakallı adammıydı. ben başkasıyla karıştırdım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hayır be o adamla ne alakası var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 senko said: la bu herif alnında dövme olan kel ve sakallı adammıydı. ben başkasıyla karıştırdım galiba.esmer kıvırcık saçlı top sakallı kel ve köse biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 UO'da vardı bi HASAN MEZARCI sarı robe sarı long hair falan.ss leri vardır forumun bi köşelerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://www.milliyet.com.tr/2002/01/24/guncel/resim/gun07.jpg hatta http://www.bobiler.org/upload/photographs/130025588s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 AHAHAHAH ilk hali ne lan öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi sağdaki sinan çetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 arada bi çıkıp "I CAME!" diyip kayboluyodu bi ara ne oldu hakkaten buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 said: reha muhtar:efendim almanyada hic doktora gittinizmi? hasan mezarci:siz peygamberlere karşi nasil konuşulcagini ogrenememişsiniz galiba,iki dunyada da cezasini goreceksiniz. said: reha muhtar:boyle giyinmenizin sebebi ne?hz isa da sizin gibi mi giyiniyodu?" hasan mezarci:"şunu anlamiyosunuz siz insanlar,ben zaten isa'yim,2 tane isa yok.meryemden dogma isa'yim.ayrica turkiyede benden zeki ve akilli insan yok. said: reha muhtar:ulkemizde başka peygamber olmak isteyen genclere tavsiyeleriniz nelerdir? hasan mezarci:la havle ve la kuvvete..bu program bitmi$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bu reha muhtar harbi bomba ya :D said: reha muhtar:ulkemizde başka peygamber olmak isteyen genclere tavsiyeleriniz nelerdir? hasan mezarci:la havle ve la kuvvete..bu program bitmi$tir. bu nasıl bi tssk gcmktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ahan oblivionda buna benzer bi adam yapmaya çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 onceki hal sevki yilmaz lan milletvekillerine pinpin yapiyorlar diyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar