Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalin parmaklilar icin netbook


di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Tasinabilir bir bilgisayar almam gerekiyor. Istegim full hd cozunurlukte bir laptop fakat agirligi, pil omru ve fiyati nedeniyle cok cazip gelmiyorlar.

Isin icine maddiyati da katinca bir netbook al otur yerine dedim kendi kendime fakat sisko misko bir tipim ben. Klavyelerini duzgun kullanamiyorum. Soyle birsey buldum ;

http://www.hepsiburada.com/packard-bell-nebo-dotm-tk7001-intel-atom-z520-1.33ghz-1gb-160gb-11.6-netbook-bilgisayar-/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd750023#tablnk

Bunu tavsiye eder misiniz ? + Yok bunu degilde sunu al diyeceginiz marka-model var midir ?

Fiyat / ozellik olarak su var bi de ama bunda hic yazamam sanirim.

Kod falan yazicam bu arada;

http://www.hepsiburada.com/datron-mobee-n011-fhd-intel-atom-n270-1.6ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?CategoryId=108495&productId=bd750167

Bir de pcmcia ya da express kart yuvasi olmali istedigim aletin ama bunlarin ozelliklerinde yazmamislar var-yok diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bak sana dediim subnotebook 1100 tl civarına falan geldi, hatta bi de sadece intel ekran kartlı modeli de var, o daha da ucuz sanırım. 1.9 kilo, optik sürücü de var, normal notebook klavyesi de var... hatta klavyesi güzel de baya. pci express var mı emin değilim ama :D galiba opsiyon olarak var o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normal notebooklar da 3 kilo ama :D

acer aspire 4810 TG

bu alet pahalı versiyonu, iki ekran kartı var. biri bütünleşik intel, diğeri Ati 4330. yoğun kullanımda 3-4 saati rahat görüyosun intel ekran kartıyla. yoğun kullanmazsan da 6-7 saate kadar yolu var. (8saate kadar dayanır diyo zaten kutusunda her tarafında)

bi de bunun 4810 T versiyonu var, onda ati ekran kartı yok.

Bu arada teknosa sitesindeki fiyat yanlış galiba, 600 küsur dolardı ben gidip baktığımda dün.


ayrıca bu pil ömrü de tabii işlemci teknolojisinden geliyo, tek çekirdek core solo var. 1.4 Ghz. ama oyun falan oynadım, Demigod çalışıyo :) Testdrive unlimited aa açık ve full çözünürlükle canavar gibi çalışıyo falan... Ram de 3GB DDR3 zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlarin da cozunurluklerine uyuzum. 14" ekran koymussun, gidip 768px yukseklik koyuyosun.

Neyse yarin falan gezip bi bakayim aletin tipine.

Ilk mesajda da dedigim gibi esas istedigim full hd bi laptop benim. Kod yazarken soyle yayila yayila yazayim diye ama hic olmadi en ufagini en ucuzunu alicam. Bu yine arada bir model kaliyor. 1200 lira verince 1440x900 olsun bari diyorum ama butun muadiller ayni sekilde ne yazikki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...