Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet Sınavı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olm yarın ehliyet sınavı var. Taa anassının dininde sınav yerim, sabahın köründe eşek kadar yol git. Neyse abimi kafaladım sanırsam arabayla bırakacak beni. Bursa Gazi Anadolu Lisesinde sınav. Ben Gemlikte oturuyorum. Eh neyse.

Var mı girecek olan

3 dersten de 100 çakıp sınav ücretini geri almaya kasıcam.
Mesaj tarihi:
ya sorma benimde var yarın, üşengeçlikten bunca zaman salladım şimdi almam gerekiyo artık, eski sorualrı çözem dedim ilk yardım ve trafikten 90 flm alıoymda motorda sıçıyom.
Mesaj tarihi:
olm hiç sorma ya gazi anadolu anasını satayım ahahaha

1050 konutlar, organize sanayi tarafı, of

kız lisesi ya da erkek lisesi olsaydı hoplaya zıplaya rahat rahat giderdim lan asda

ha bu arada kursun kampanyası, hepsinden 100 yaparsan geri veriyo parayı, 475 lira bu da.
Mesaj tarihi:
peeh.

400 küsür ytlye basit bi sinavdan gecin, biz de burda 1600€yu dayayalim, 12 zorunlu teori dersimiz ossun.
hem maddi acidan kazik hem de sinav acisindan kazik.

ama dostum yurtdisinda falan o ehliyet 1 aycik gecerli olcak. hani yurtdisi hayali varsa gg.
Mesaj tarihi:
calismadim, derse gitmedim, bi onceki gece icmeye giderken serviste bi onceki yilin sinavini cozdum, rahat rahat da gectim. olay gecen senenin sinavlarini cozmek, bosuna calisip ugrasmayin.

vanil, avrupayi bilmiyorum da abd'de 6 ay gecerli giristen sonra.
Mesaj tarihi:
oturup bi motoru okuduydum ben o da merakımdan motor nasıl çalışıyor diye. bide çok uç 3-5 trafik kuralına fln baktıydım. sınavdan bi gün önce hintleri söylemişlerdi bana zaten.
o yüzden fullediydim sınavda.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

daha iyiymis, avrupada 1 ay gecerli.
sen yeniledin mi ehliyeti? zaten amerikada cok ucuz diye biliyorum 20-30 dolar falanmis?
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Penthesilea said:

daha iyiymis, avrupada 1 ay gecerli.
sen yeniledin mi ehliyeti? zaten amerikada cok ucuz diye biliyorum 20-30 dolar falanmis?
evet 30 dolara geciyosun
simdi ben soyle bisi yaptim, brown'da araba surmedigim icin basvurmadim hic usengeclikten
ama seattle'a gelince araba icin ehliyet gerekti, ben de sistemdeki bi aciktan yararlanarak, turkiye'ye mayis'ta gidp geldigim icin kendi kafama gore yeni bir 6 ay baslattim euheue
trafik cezasi bile yedim hizdan, kimse bisi yapmadi ehliyet konusunda :D
eylul'de browna donunce alicam ama bi ehliyet.
Mesaj tarihi:
direksiyona giremiyorsun. bir dahaki yazılı sınava kadar bekliyorsun, o sınavda sadece kaldığın testten sorumlu oluyorsun. yat zıbar artık yoksa kalıcan hepsinden.
Mesaj tarihi:
da, şöyle bi olay var.
Türkiye Tuning ve Otomobil Kurumu diye bi organı var devletin, oradan ehliyet alırsan yurt dışında da babalar gibi geçerli oluyor. Hoş yurt dışı planım yok kısa vadede, uzun vadede hallederim ehliyet işini zaten.
  • Yeni Oluştur...