SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Olm yarın ehliyet sınavı var. Taa anassının dininde sınav yerim, sabahın köründe eşek kadar yol git. Neyse abimi kafaladım sanırsam arabayla bırakacak beni. Bursa Gazi Anadolu Lisesinde sınav. Ben Gemlikte oturuyorum. Eh neyse. Var mı girecek olan 3 dersten de 100 çakıp sınav ücretini geri almaya kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben 0 çalısmayla 30 dk da 97 93 88 aldım motor trafik saglıktan sırayla kolay ya geçen 3 sınavı ezberlesen yeter çogu mantık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 motora garanti 100 diyebiliyorum da, ilkyardımdan 1 tane trafikten 2 tane kaçırabilirim, kaçırmamaya kasıcam asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 taa sincanda kız teknik meslek lisesinde gircem ama nerde daha bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 google maps den bak, ben öyle yaptım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hepsini 100 çakana geri mi veriolar parayı ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ya sorma benimde var yarın, üşengeçlikten bunca zaman salladım şimdi almam gerekiyo artık, eski sorualrı çözem dedim ilk yardım ve trafikten 90 flm alıoymda motorda sıçıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bende hiç çalışmadım, derslere de gitmedim . gece bakcam geçen yılın sorularına. artık olduğu kadar. fazlasında gözüm yok 70 alsam hepsinden yeter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ohahayeyeah gazi anadolu ne lan sdf. acılar içinde öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 olm hiç sorma ya gazi anadolu anasını satayım ahahaha 1050 konutlar, organize sanayi tarafı, of kız lisesi ya da erkek lisesi olsaydı hoplaya zıplaya rahat rahat giderdim lan asda ha bu arada kursun kampanyası, hepsinden 100 yaparsan geri veriyo parayı, 475 lira bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu sınavlardan geçmek için en az 70 mi gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çoook kolay oluyor yav. 20 dk sürüyor max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 peeh. 400 küsür ytlye basit bi sinavdan gecin, biz de burda 1600€yu dayayalim, 12 zorunlu teori dersimiz ossun. hem maddi acidan kazik hem de sinav acisindan kazik. ama dostum yurtdisinda falan o ehliyet 1 aycik gecerli olcak. hani yurtdisi hayali varsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 calismadim, derse gitmedim, bi onceki gece icmeye giderken serviste bi onceki yilin sinavini cozdum, rahat rahat da gectim. olay gecen senenin sinavlarini cozmek, bosuna calisip ugrasmayin. vanil, avrupayi bilmiyorum da abd'de 6 ay gecerli giristen sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 oturup bi motoru okuduydum ben o da merakımdan motor nasıl çalışıyor diye. bide çok uç 3-5 trafik kuralına fln baktıydım. sınavdan bi gün önce hintleri söylemişlerdi bana zaten. o yüzden fullediydim sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Penthesilea said: vanil, avrupayi bilmiyorum da abd'de 6 ay gecerli giristen sonra. daha iyiymis, avrupada 1 ay gecerli. sen yeniledin mi ehliyeti? zaten amerikada cok ucuz diye biliyorum 20-30 dolar falanmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 uluslararası ehliyete cevrilince 1 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 vaniLLe said: Penthesilea said: vanil, avrupayi bilmiyorum da abd'de 6 ay gecerli giristen sonra. daha iyiymis, avrupada 1 ay gecerli. sen yeniledin mi ehliyeti? zaten amerikada cok ucuz diye biliyorum 20-30 dolar falanmis?evet 30 dolara geciyosun simdi ben soyle bisi yaptim, brown'da araba surmedigim icin basvurmadim hic usengeclikten ama seattle'a gelince araba icin ehliyet gerekti, ben de sistemdeki bi aciktan yararlanarak, turkiye'ye mayis'ta gidp geldigim icin kendi kafama gore yeni bir 6 ay baslattim euheue trafik cezasi bile yedim hizdan, kimse bisi yapmadi ehliyet konusunda :D eylul'de browna donunce alicam ama bi ehliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 lan yanlışlar doğruları götürmüyordu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hayır bombala bütün soruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 şimdi herhangi bir bölümden kalınca, direksiyon ders-sınav vs ye katılamıyor muyum ? Yoksa sorumlumu geçiyosun ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 direksiyona giremiyorsun. bir dahaki yazılı sınava kadar bekliyorsun, o sınavda sadece kaldığın testten sorumlu oluyorsun. yat zıbar artık yoksa kalıcan hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 geçmiş yılları çözeyim dedim de. bi full çekiyorum, bi sınırın altında kalıyorum anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vaniLLe said: ama dostum yurtdisinda falan o ehliyet 1 aycik gecerli olcak. hani yurtdisi hayali varsa gg. SAOL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 da, şöyle bi olay var. Türkiye Tuning ve Otomobil Kurumu diye bi organı var devletin, oradan ehliyet alırsan yurt dışında da babalar gibi geçerli oluyor. Hoş yurt dışı planım yok kısa vadede, uzun vadede hallederim ehliyet işini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar