elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hepsine 80 veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende de 50 civari dl, fr var turkce ve ingilizce.avaturk sagolsun, puanlarla belese almistim yarisini (: ben de satayim bari alan varsa ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu hafta ici bulusabilirim alicilarla herkese uygunsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben alabilirim telefonumu öm atıyorum mesajlasırız kadıkoye gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tamam diger arkadaslarada ileticem bu persembe gunu uygun olursa herkes kadikoyde haldun tanerin onunde bulusuruz uyarsa herkesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi öm den telefon gonderiyorum nete giremiyorum hiç bana ses edersin ben kızıltopraktayım gelirim her yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar