Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 1 aya 80 olurum ben, yavas kesersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 K8Peye trnsfer acıpta azgala gonderirlerse seni sabah aksam farmlarım emrecümmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Zegna said: bende herfolge deyim nick rovler, ihtiyac olursa msj atarsınız. o guild e girmek istemiştim..Sinless arkadaşım o guildde. App. bile yazdım fakat geri dönen olmadı adam akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 forum accin ismi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 k8p nin tiras olmasıyla bende norn ve azgalda takılıyorum arada. azgalda yine sardius isimli wp var gearide fena degil. lazım olsursa dungeon icin falan bi haber edin:) bu aralar azgalda olabilirim biraz rr kasim istiyorum. invader toplamışım ama giyemiyorum hatta warlord omuzluk bilem var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 azgal için order guildi varsa sizinde takıldıgınız 35 wh'yle aranıza katılmak isterim bende. note: disorder'a girmiş bulunmaktyaım. nick Zephyrous 35-wh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 karak-norn dest tarafında karakter açtım karak-azgaldan şu an için sc de çok daha eğlenceli bi server gibime geldi... chopper açtım bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sardius said: k8p nin tiras olmasıyla bende norn ve azgalda takılıyorum arada. azgalda yine sardius isimli wp var gearide fena degil. lazım olsursa dungeon icin falan bi haber edin:) bu aralar azgalda olabilirim biraz rr kasim istiyorum. invader toplamışım ama giyemiyorum hatta warlord omuzluk bilem var heh healer sıkıntısı oluyo bizde bazen, bakıyım ben sana gorursem msj atayım. girersin guild gruba, gunde 100k rp garanti :D 4 saatte 110k rp kasmısım dun, 76 oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 valla bu gece forts savundum baya:P ama olmuyor solo. dungeon falan yapıp gear toplamam lazım onun icinde salam guild lazım:P zegna senin nick neydi olmadi ben görüsem bulasırım sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nick Rovler, guild biraz inaktif oldu ama lvl 37 guild yani hala guild grp cikiyo aksamlari illaki. cıkmasa bile alliance cok iyi, illaki iyi warbandlar oluyor ozellikle destro cok zerg oldugu icin. guilde de aldırırım eger duzenli oynicam azgalda dersen, healer ihtiyaci var cunku. tek sorun gear toplamana yardım etmez kımse guildden, pve den inanılmaz bayıyo herkez. ama yeterli geari aldiktan sonra LV ve Tovl grplarına gırmekte sorun yasamazsın. salı gunu tatile gidiyorum bi 12 gun yokum, olmadı donunce hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 lv ve vl icin gear yeterli gibi bende. zaten lv yapıyordum. neyse sen dönünce bakarız o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 K8P'e daha fazla tahammül edemeyip burada dest. karakter açtım (DoK). Dest. guild var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yok ama biz bi kaç kişi öle takılıos her akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Varmı girdiğiniz guild? Yoksa kuralım. Maksat muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 5-6 tane türk tanıyorum oyunda onların 4 ü guildde benle baltazar diye biri var bizde aynı guilddeydik ayrıldık boştayız ben kendi adıma konuşayım benim için sorundeğil onlarada sormam lazım ne derler bilemicem . oyundaki nickim pzero akşam 7 den sonra oyuna girebiliyorum hafta içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fuzulee said: ben sürekli aslan isimli diye bir aslan görüyorum senaryolarda falan, ama elfinin kim oldugunu bulamadim, ne zaman baksam ziplayip duruyolar 2-3 white lion sürekli. hehe karak azgalda da gördüm ben onu. lakin t2 paso dövdüm üstüne üstlük bir güzelde chears yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Arkadaşlar ben Disorder dayım nick "Flamen" Warrior Priest. Yeniden guild kurmak pek akıl karı değil. Ama kurarsanız sadece Türk olacaksa alt charımı sokarım direk. Ventrillo fln ayarlanır cok zevkli olabilir. Haberlernizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ya 2 gundur bakıyorum şu topic e Türk guild i heyecanıyla kimse yazmıyor:) Nasıl olacak böyle fffssss:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Arkadaşlar şu an listemde 12 kişi var Des.Herkül isminde chosen karakterim. Guild kurmayı istiyorum yada en azından yada kuracak olan varsa yardımcı olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Karak-Norn da oynamayı düşünürseniz Precision Guild i olarak hepinizi bekleriz. Sevgiler Jarayaj - Precision Guild Lideri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Catatonica said: Arkadaşlar şu an listemde 12 kişi var Des.Herkül isminde chosen karakterim. Guild kurmayı istiyorum yada en azından yada kuracak olan varsa yardımcı olmak istiyorum. Listede ben varmıyım bilemiyorum ama...Bence şu forum dışında irtibata geçelim ve bu guild olayını ikimiz halledelim bana pm le gonder msn adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya sen destro. tarafındaymışsın...Ben Azgalda Order ım..bu 12 kişilik liste hepsi destromu?...Ben ne olursa olsun altlarımdan birini 40 layıp mutlaka bir Türk guild i oluşturmak istiyorum. 4.5 sene Wow a katlanmamın tek sebebi türk guildi ve muhteşem hatta dışarı taşınan arkadaşlıklardı...En azından böyle birşey olsun. Gerçi 12 Aralıkta askere gidiyorum ama olsun..Böyle bir organizasyon olursabulunmak isterim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 keşke destro olsaydın.Ama bir tanede destro açmanı öneririm şu an WindowMaker Türk guildi var çok iyi bir guild ve her akşam girdiğimde bazen 10 kişi bazen 5 ,6 kişi olup RvR alanlarında takılıyoruz bazen Pq bazen de free oluyore lakin. Ben reikland de takılıyorum Karakter adı Herkül. görürsen selam felan çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 jarayaj said: Karak-Norn da oynamayı düşünürseniz Precision Guild i olarak hepinizi bekleriz. Sevgiler Jarayaj - Precision Guild Lideri orada bir karakter açtım Destro. karakter adı üfürükçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Azgalda order tarafındaki arkadaşlar bana bi pm sallıyabilirlermi ... Raii karakter ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar