proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu halka puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Küfür etmek istedim bir an yüreğimin en derinlerinden sonra geçti.Neden garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 paticik bunu hak ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu halkın canı cehenneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bu halimizede yarappi şükür diyen bir halkımız olduğu sürece bu böyle devam eder . İnsanlar ilk önce yarappi şükür demeyi kesicek istemeyi bilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 anlamsız bir taşıma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 halkın en elitlerini birbirleriyle çiftleştirirsek 20 sene civarında yepyeni sarışın bir halkımız olabilir, açılım bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 (td)norak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 öyle deme bak official devlet araştırması neyin vardı aha buldum: Türkiye nüfusu, 2025 yılına kadar 13 milyon 881 bin artış olacak. lakin 2045 ten sonra düşüşe geçecek nüfus, 90+ milyon civarından yılda 500bin 500bin azalacak ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 2012 de dünyanin sonu gelicek norak sen hangi 2050 lerden bahsediyosun. Filmi bile cikiyo. Arastirmadan gelmeyin karsima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 norak saçmalamışsın dostum editle msg'ını. Marduk geliyo, 2050 fln hayaller dünyasından dans ediyosun tehlikeli sulardasın asdflkads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Laorx? Benim esprimi kime satiyosun sen? Yasatmam seni bu cöplükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 @sly-one: eh. paticik modları bile gözlerine (konu dışı'nda) bi topik kestirdiklerinde deliler gibi trollediklerine göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 SiNKHoLe said: Laorx? Benim esprimi kime satiyosun sen? Yasatmam seni bu cöplükte. dostum horozmusun sen çöplük fln? çok tehdit edildim sonra onları bidaha gören olmadı tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 2012de mehdi (mesih miydi yoksa? hm) gelip herkese evden çalışma imkanı ve yemek ve su üreten makina vermesini umuyordum ben :( yoksa o kadar nüfusu nası sustain ederiz sfd piramit yapmak bile kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Laorx said: dostum horozmusun sen çöplük fln? çok tehdit edildim sonra onları bidaha gören olmadı tey tey Belkide sen ortadan kayboldugun icin görememisindir... Laorx severim seni bilirsin. bilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 doğru bilirim bilirim, o yüzden marduk ilk seni ortadan kaldırcak konuştum yukarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar