The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 pestilence > madman > arachna gibi suan oyunda en iyi herolar olarak, Soulstealer keyifli, ilk skili ile cok kral farm yapabiliyorsun, yapman gerekende : ayakkabı dan sonra assasin shroud yapıp max doldurdugun spritle adamların dibine gidip(invis) ultiyi patlatmak, patlatmadan oncede yerleri ayarla mesala adam/lar onunde olsun ve 200 mesafede olsun ulti + D + F ile 2-3 kill alabilirsin adamlar uyanana kadar, Cok iyi farmlayıp hayvan gibi itemlanmazsan end gamede dagıtıyorlar end game in cokda iyi olmayan herolarından Goblin oynamak early gamede 1 nukerla birlikte deli zevkli Keza pebbles ve Behoda benim kisisel favorilerim magmusla birlikte stun manyaa yapıyosun ortamı ...
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Predator ultisi ne işe yariyor tam olarak anlayamadım.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 attack ve ms veriyo işte çok karışık bişey değil sdfs
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Dün bi oyun oynadım çok rezilim. Itemler skıller falan bakayım derken feci ayar aldım. Neyse öğrenecez.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 belli bir aoe'u var , armor'da düsürüyor belli bir süre ama ben hiç bir curse görmedim kimsenin üstüne tıkladıgımda herhangi bir animasyonda yok. Benim predator'de kafamı karıştıran büyü Stone Hide . Stone Hide attınmı target alınamıyorsun. Sonra arachne agzima sıctı ultiyle . sordum nasıl attı , ultileri yiyor stone hide dediler. E peki Defiler ,Magmus'un ultisini niye yemiyorsun stone ken ? Aoe desen VOİd'in(yeni ismini bilmiyorum) ultisini'de yememen lazım. Bu belirsizlik delirtiyor adamı.
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 stone hide seni magic immune ediyor ancak arachna nın attıgı slow magic kabul edilmiyor keza ulti orumcegin slowuda poison gibi bisi oda guzel guzel kemiriyo seni, ama direkt magic yada cc yemiyosun, pred in ulti hatırlamıyorum bakmak lazımda aoe olarak party benefit bisi yapıyo etrafındakilere ve senin direkt targetinin armorunu dusuruyo gibi biseydi sanırım ...
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 glacius arachnayı tuttugunda arachna 0.5 saniye falan tutulu kalıyor bu bugı düzeltmezlerse 911...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Dönüp daldığımda bile kesemiyordum örümceği artık denemiyorum bile ondan değiştirdilerse bile artık görmedim. Predator ultisi armor düşürüyormuş birde attack speed veriyor sanırım. Ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum o adama zaten her vurduğunda armor düşüren zımbırtıyı kastığında hayvan oluyor. 3v1 karşıdki nuker değilse dağıtıp çıkabiliyor. Eğlenceli hero kendileri. Magmusun ultisi içinde güzel bir çözüm aynı zamnada :P Yalnız Refresher yapmış bir Tempest'ı Allah kimseye düşman nasip etmesin. Ağlatıyor.
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 zeawee said: glacius arachnayı tuttugunda arachna 0.5 saniye falan tutulu kalıyor bu bugı düzeltmezlerse 911... arachna nın 2. skill on use magic armor +35 veriyo (sanırım) o etkiliyo olabilir ...
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 abvblizzard said: attack ve ms veriyo işte çok karışık bişey değil sdfsKarışık bir şey çünkü target olarak enemy units diyor. Kendini bufflamıyor gibi geldi bana.
sifkal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Applies Terror to enemy units in 450 radius around self for 20 seconds. -4/8/12 armor. When attacked, buffs attacker's attack speed by 30/50/70% and movement speed by 15% for 4.5 seconds. honwiki
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sifkal said: Applies Terror to enemy units in 450 radius around self for 20 seconds. -4/8/12 armor. When attacked, buffs attacker's attack speed by 30/50/70% and movement speed by 15% for 4.5 seconds. honwiki ama ne bir effect var nede dibinde ki adama baktıgında üstünde herhangi bir curse işareti. Bence bir sorun var predator'ün ultisinde. Çünkü oyunun en kral ultilerinden biri ama hiçbir zaman etkisini göremedim (gösteren birşeyde yok zaten) artık armor'ına bakmak lazım dikkat edip... Creplerde denemiştim armorın'da bir değişiklik olmamıştı. Çünkü -12 armor + magmus ulti düşünmek bile istemiyorum delucian arachne'nin kinin nedenini söylemissin ok'de void'in ultiyi niye yiyorsun peki ?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 abi voidin ulti ile o bir mi ya. biri enemy target diğeri ortaya atılıyor, magic armoru aura olsa neyse kaldırır ultiyi de...
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Magmusun ultisi physical mı vuruyor ki?
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Fistan said: abi voidin ulti ile o bir mi ya. biri enemy target diğeri ortaya atılıyor, magic armoru aura olsa neyse kaldırır ultiyi de... ortaya atılan başka büyülerde var magmusun ki defiler'in ki onları yemiyorsun stonehide la . Valla burdan sadece söyle mantıklı bir acıklama cıkarabilirim. arachnenin ki de olsa void'in kide olsa bir target seçiyorsun (yer olsun, adam olsun) defiler ve magmus'ta secmiyorsun
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 masti hiçbişey anlamadım dediklerinden bundan önce dota oynuyomuydun? oynuyosan kaç yıldır?
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 -12 armor demişsin magnus ulti demişsin anlamadım bişey magnusun ulti magic damage.. bide predator ulti adama vurduğunda işliyo diye algıladım okuduğumda.yani adama vuruyosun MS ve AS kazanıyosun.
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Masticore said: sifkal said: Applies Terror to enemy units in 450 radius around self for 20 seconds. -4/8/12 armor. When attacked, buffs attacker's attack speed by 30/50/70% and movement speed by 15% for 4.5 seconds. honwiki ama ne bir effect var nede dibinde ki adama baktıgında üstünde herhangi bir curse işareti. Bence bir sorun var predator'ün ultisinde. Çünkü oyunun en kral ultilerinden biri ama hiçbir zaman etkisini göremedim (gösteren birşeyde yok zaten) artık armor'ına bakmak lazım dikkat edip... Creplerde denemiştim armorın'da bir değişiklik olmamıştı. Çünkü -12 armor + magmus ulti düşünmek bile istemiyorum delucian arachne'nin kinin nedenini söylemissin ok'de void'in ultiyi niye yiyorsun peki ? voidin ultiyi yediginden bilmiyordum, yiyor ise o zaman o ultide physical damage vuruyo olabilir, armordan etkilenip etkilenmedigine bakmak lazım.
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 zeawee said: -12 armor demişsin magnus ulti demişsin anlamadım bişey magnusun ulti magic damage.. bide predator ulti adama vurduğunda işliyo diye algıladım okuduğumda.yani adama vuruyosun MS ve AS kazanıyosun. 450 kısmı yalan gibi predatorın ultinin adamın dibinde olursaniz bicip dövüyorsunuz dün fark ettim bir oyunda yoksa fark etmiyorsunuz yada ben edemedim.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bu armor muhabbeti çalışmıyor gibi geldi bana ya. soul stealer var 3. skill -5 armor. dotada ki deso yaptım -6 armorda o veriyor. ama vurusta adam gibi bi fark göremedim hatta adamın armor düşmesine ragmen 270-280 vururken adamdan 150-170 gidiyor. armoru da yok.defiler.
stanne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Az evvel Soulstealer deniyim dedim, aynı şekilde deso yaptım, bug'lı gibi geldi sanki armor reduction olayı, gerçi hiç rapor eden yok öyle birşey ama
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu hero skillerinin damageini artirmanin bir yolu varmi? magic damage intten bonus alip artiyormu? veya physical damage strenghten bonus aliyormu? str/int health/mana regen veriyormu? Cok noobum aydinlatin beni piliz
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok oyle bişey ama bazı heroların ultisi staff of master yaparsan artıyor. o kadar.
Öne çıkan mesajlar