DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nesi ultiye benziyo merak ettim valla, 1.Skillden de kaçabiliyosun (blink, leap). Zevkli hero olabilir ama nerflencek bi skill'i yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Yok ultiye felan benzediği yok normal skillerinin. Gerçek cc si yok kaçma mekanizması yok hp si zaten az hero killerların hemen hepsine blink tarzi bişey vermişler zaten yakaladın mı öldürüyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abvblizzard said: Öf hayatında dota mı oynamadın ya Puppet show a zaten statlerden sonra veriyosun bi işe yaradığı yok. Disable skillindeyken hala skill kulanabiliyorsun blink olabilirsin stun edebilirsin. Oyunda 100 tane uzun süreli daha iyi cc varken buna ağlamak ilginç. Ultisi de heavy burst işte. 950 civarı vuruyor level 3 te. Puppet show dan kastın o adamı kendi dostuna saldırtmak ise merak ediyorum nası bi oyun oynuyorsun :D O skill oyun başlarında çok işe yarıyor özellikle sağlam vuran biri varsa karşıda güzel ganklar yapabiliyorsun :D Nerflik bir hero değil o kadar abartı değil ama güzel kasarsa iyi iş yapabilen bir hero kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Puppet'ta ben pek nerflenecek birşey görmüyorum. Nerf gelicekse arachne , nympha , defiler , predator'a fln gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 arachna ve electirician'ın bi büyüsü var nerflenecek bunlar hariç diğerleri iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Arachna'nın ultisi mutlaka bi şekilde nerflenmeli ya da base damage düşürülmeli ya da bişey ne bilim. Predator ile armor bastığımız halde slow effect devam ediyor o ultiden kaçmak için mutlaka 2-3 kişi gerek yüksek damageli. Çünkü o örümcek kendi kendini hemen heallediği için bi şekilde kesmek bile mümkün değil. Electrician konusunda ise pek katılmıyorum kabul uzun bi tutma ama poly'de aynı tutma özelliğine sahip falan. Bi şekilde Electrician alınabiliyor ama arachnenin teke tekte yakalayıp kesemediği heroların genel olark str olması tırt bi durum. agi int ne yakalarsa kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Abi arachna viper işte viper dota da da imbaydı dikkat ediceksiniz işte ganklemesine izin vermicekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 arachna = drow slither = viper tam drow değil tabi drow+revamp diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hala key lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 slither venom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 10$ a satılır key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yanlız oyun çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gelsene o zaman hıbırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bana sürekli ultimayı kullan diyolar nasıl kullanılıyo bu anlamadım, açıklıcak birisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ulti 4.skill in oluyor çoğu zaman en güçlü en çok vuran skillin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ultimate heronun son skilli demek 6 da geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tmm teseşşkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 thunder la pyro aynı takımda olsun her ikiside staff of master ve refresher yapsınlar, ve aynı kombatta ultiler dahil hersey kullanılsın guzel oluyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 moon + magnus aynı takımda olunca beraber mob yokken ulti attıklarında katliam yaratıyorlar :) birde bu toplayan eleman oldugunda herhalde tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 mob ne ya ? Bayaa bir hero ile oynadim farkli farkli. Defiler ve Accursed kadar rahati ile oynamadim henuz. Bir de Thunderbringer karsidaysa, acayip aglatiyor adami.. En son ben de alacam su hero yu artik. Eskiden Zeus falan bu kadar kuvvetli degildi sanki, bariz dovuyorlar beni surekli bu hero ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tempest ultiyle toplarken magmus+torturer ultisi daha efective oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Arachna'nın ultisini tek baş edebilen Succubus kendisini uyuttugu zaman örümcek vurdugu için örümcek duruyo yada direk örümcege atabilirsin tutturabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sharky said: mob ne ya ? Bayaa bir hero ile oynadim farkli farkli. Defiler ve Accursed kadar rahati ile oynamadim henuz. Bir de Thunderbringer karsidaysa, acayip aglatiyor adami.. En son ben de alacam su hero yu artik. Eskiden Zeus falan bu kadar kuvvetli degildi sanki, bariz dovuyorlar beni surekli bu hero ile :) Bre zındık sen beni friend liste eklede oynayalım :) benim nick klasik zaten hemen bulursun :P mob da işte o adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Karim burada olum, oynayamiyorum :D Nadiren isteyken falan oynuyorum, ya da haftasonu belki.. Ama ekliim ilk firsatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sen de mi evlendin yav? haber verseydin evi taşımaya yardım ederdik sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar