Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth hero ve item tartışmaları

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

Öf hayatında dota mı oynamadın ya
Puppet show a zaten statlerden sonra veriyosun bi işe yaradığı
yok.
Disable skillindeyken hala skill kulanabiliyorsun blink olabilirsin stun edebilirsin.
Oyunda 100 tane uzun süreli daha iyi cc varken buna ağlamak ilginç.
Ultisi de heavy burst işte.
950 civarı vuruyor level 3 te.

Puppet show dan kastın o adamı kendi dostuna saldırtmak ise merak ediyorum nası bi oyun oynuyorsun :D O skill oyun başlarında çok işe yarıyor özellikle sağlam vuran biri varsa karşıda güzel ganklar yapabiliyorsun :D Nerflik bir hero değil o kadar abartı değil ama güzel kasarsa iyi iş yapabilen bir hero kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arachna'nın ultisi mutlaka bi şekilde nerflenmeli ya da base damage düşürülmeli ya da bişey ne bilim. Predator ile armor bastığımız halde slow effect devam ediyor o ultiden kaçmak için mutlaka 2-3 kişi gerek yüksek damageli. Çünkü o örümcek kendi kendini hemen heallediği için bi şekilde kesmek bile mümkün değil. Electrician konusunda ise pek katılmıyorum kabul uzun bi tutma ama poly'de aynı tutma özelliğine sahip falan. Bi şekilde Electrician alınabiliyor ama arachnenin teke tekte yakalayıp kesemediği heroların genel olark str olması tırt bi durum. agi int ne yakalarsa kesiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mob ne ya ?

Bayaa bir hero ile oynadim farkli farkli. Defiler ve Accursed kadar rahati ile oynamadim henuz.

Bir de Thunderbringer karsidaysa, acayip aglatiyor adami.. En son ben de alacam su hero yu artik. Eskiden Zeus falan bu kadar kuvvetli degildi sanki, bariz dovuyorlar beni surekli bu hero ile :)
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

mob ne ya ?

Bayaa bir hero ile oynadim farkli farkli. Defiler ve Accursed kadar rahati ile oynamadim henuz.

Bir de Thunderbringer karsidaysa, acayip aglatiyor adami.. En son ben de alacam su hero yu artik. Eskiden Zeus falan bu kadar kuvvetli degildi sanki, bariz dovuyorlar beni surekli bu hero ile :)

Bre zındık sen beni friend liste eklede oynayalım :)
benim nick klasik zaten hemen bulursun :P

mob da işte o adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...