Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth hero ve item tartışmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pyromancer in skillerinin efektlerine bitiyorum ya.dotadada çok beğeniyordum ama hon da harika olmuş.hele aoe stun u yokmu atış şekli çok hoşuma gidiyor :P.
Mesaj tarihi:
spect. mahfediyor ya demin cıktım oyundan bi maul yaptım gg oyun. Ultiye basman yetiyor int.ların hakkının yarısı sırf ultinle gidiyor be. 18 kill 4 death 25 assist.

Dota yavaş oyundu karambol bunun gibi olmuyordu bu oyuna bu şekilde gitmez ciddi nerf yemesi lazım.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

spect. mahfediyor ya demin cıktım oyundan bi maul yaptım gg oyun. Ultiye basman yetiyor int.ların hakkının yarısı sırf ultinle gidiyor be. 18 kill 4 death 25 assist.

Dota yavaş oyundu karambol bunun gibi olmuyordu bu oyuna bu şekilde gitmez ciddi nerf yemesi lazım.

Ilizyonlar damage veriyormu? Veriyorsa full damage mi? Bana sanki bisi yapmiyolar gibi gelmisti ama dikkat etmedim.

BIde maul dediin mock of blabla mi?
Mesaj tarihi:
spect imba olmuş. ilizonu öldürüyodu lan beni kapışmıcam bida int hero ile ilizyonla =) ( pyromancer'dım evet evet salak bir ilizyon diye skill kullanmadım )
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Masticore said:

Ilizyonlar damage veriyormu? Veriyorsa full damage mi? Bana sanki bisi yapmiyolar gibi gelmisti ama dikkat etmedim.

maul dediğim maul işte uzantısını hatırlamıyorum. Radiance dota'da ayrıca bilakis 2. büyünüz ulti attinizmi Ghost'lara + damage sağlıyor.

Ya bi sorun var şuanda hiçbir oyunu göremiyorum sadece invite atildimi girebiliyorum niye olur böyle bişey acaba. Ayrıca 0 player online gözüküyor chat'te bi,r sorun yok
Mesaj tarihi:
Masticore said:

NoTwisT said:

Masticore said:

maul dediğim maul işte uzantısını hatırlamıyorum. Radiance dota'da ayrıca bilakis 2. büyünüz ulti attinizmi Ghost'lara + damage sağlıyor.

Ya bi sorun var şuanda hiçbir oyunu göremiyorum sadece invite atildimi girebiliyorum niye olur böyle bişey acaba. Ayrıca 0 player online gözüküyor chat'te bi,r sorun yok

Yeni patch çıkmış olmasın?
  • Yeni Oluştur...