Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Dark Lady baya iyiymiş şimdi oynadım kasınca iyi eziyor.
cado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pyromancer in skillerinin efektlerine bitiyorum ya.dotadada çok beğeniyordum ama hon da harika olmuş.hele aoe stun u yokmu atış şekli çok hoşuma gidiyor :P.
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hellbringer sucks, wretched hag rulz
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yeni hero gelmiş http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=30230
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dotadaki gibi kanser bi mekaniği yok dağ bayır geçiyoruz ehalehoy panda deli nerf yemiş
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 spect. mahfediyor ya demin cıktım oyundan bi maul yaptım gg oyun. Ultiye basman yetiyor int.ların hakkının yarısı sırf ultinle gidiyor be. 18 kill 4 death 25 assist. Dota yavaş oyundu karambol bunun gibi olmuyordu bu oyuna bu şekilde gitmez ciddi nerf yemesi lazım.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Whirling Blade changed to trigger at the start of an attack, not when the damage happens legionnaire e buff deilmi bu
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 çok saçma ama adam mevlana gibi olcak asdfsfd
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Masticore said: spect. mahfediyor ya demin cıktım oyundan bi maul yaptım gg oyun. Ultiye basman yetiyor int.ların hakkının yarısı sırf ultinle gidiyor be. 18 kill 4 death 25 assist. Dota yavaş oyundu karambol bunun gibi olmuyordu bu oyuna bu şekilde gitmez ciddi nerf yemesi lazım. Ilizyonlar damage veriyormu? Veriyorsa full damage mi? Bana sanki bisi yapmiyolar gibi gelmisti ama dikkat etmedim. BIde maul dediin mock of blabla mi?
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ilizyonlar damage veriyo ya, full mu bilmiyorumda.aslinda group savasinin sonunda kullanicaksin o ultiyi, az hp kaldiginda bitirir yani
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 spect imba olmuş. ilizonu öldürüyodu lan beni kapışmıcam bida int hero ile ilizyonla =) ( pyromancer'dım evet evet salak bir ilizyon diye skill kullanmadım )
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 NoTwisT said: Masticore said: spect. mahfediyor ya demin cıktım oyundan bi maul yaptım gg oyun. Ultiye basman yetiyor int.ların hakkının yarısı sırf ultinle gidiyor be. 18 kill 4 death 25 assist. Dota yavaş oyundu karambol bunun gibi olmuyordu bu oyuna bu şekilde gitmez ciddi nerf yemesi lazım. Ilizyonlar damage veriyormu? Veriyorsa full damage mi? Bana sanki bisi yapmiyolar gibi gelmisti ama dikkat etmedim. BIde maul dediin mock of blabla mi? maul dediğim maul işte uzantısını hatırlamıyorum. Radiance dota'da ayrıca bilakis 2. büyünüz ulti attinizmi Ghost'lara + damage sağlıyor. Ya bi sorun var şuanda hiçbir oyunu göremiyorum sadece invite atildimi girebiliyorum niye olur böyle bişey acaba. Ayrıca 0 player online gözüküyor chat'te bi,r sorun yok
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Kaede said: uuu spectre port konseptini sevdim
Boci Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Masticore said: NoTwisT said: Masticore said: spect. mahfediyor ya demin cıktım oyundan bi maul yaptım gg oyun. Ultiye basman yetiyor int.ların hakkının yarısı sırf ultinle gidiyor be. 18 kill 4 death 25 assist. Dota yavaş oyundu karambol bunun gibi olmuyordu bu oyuna bu şekilde gitmez ciddi nerf yemesi lazım. Ilizyonlar damage veriyormu? Veriyorsa full damage mi? Bana sanki bisi yapmiyolar gibi gelmisti ama dikkat etmedim. BIde maul dediin mock of blabla mi? maul dediğim maul işte uzantısını hatırlamıyorum. Radiance dota'da ayrıca bilakis 2. büyünüz ulti attinizmi Ghost'lara + damage sağlıyor. Ya bi sorun var şuanda hiçbir oyunu göremiyorum sadece invite atildimi girebiliyorum niye olur böyle bişey acaba. Ayrıca 0 player online gözüküyor chat'te bi,r sorun yok Yeni patch çıkmış olmasın?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 peç yok da server pingleri uçmuş durumda bende başkalarında nası su an
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Spectre çok iyi hero olmuş. Kullanmadım, karşıma geldi ama yakalanmıyor yani.
Öne çıkan mesajlar