Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Terk edilişimin üstünden tam 24 gün geçmiş bulunmakta bu süre içerisinde epey soyutladım kendimi toplumdan dışarı çıkasım filan gelmiyordu. Evde mal mal oturdum sürekli artık bir süre sonra üreticek yalan kalmadığı için mecbur arkadaşlarla görüştüm. Dışarı çıkmayı hiç istemiyordum ama çıktıktan sonrada mutlu oluyordum lan neden kendini harap ediyorum hayat güzel filan diye düşünsemde eve gelince gene aynı oluyordu. Şimdi önüme süper bir fırsat çıktı, bir hafta boyunca komün hayat yaşayacağım kamp için yola çıkıyorum. Evet mutuluyum ve heyecanlıyım paylaşmak istedim. Birde kitap önerisi yaparsanız iyi olur ne okuyayım dağ başında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 E okuma. git sosyalleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bol bol resim çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 üretilecek yalanlar bitmez, sen yetememissindir. dışarı çıkmamak için aynı günde 4 farklı kişiye 4 farklı günde yalan söylediğimi bilirim. asosyalim coolum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 niye yalan söylüyosunuz lan? çıkmak istemiyorum diyince olay biter benim çevremde.yalana ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sene 2009. Bırak aşk acısını, sen terk etmişsin manyak mısın. O acı çeksin. önereceğim kitaplar da bunlar: http://www.hermeskitap.com/catalog/images/insan496.jpg http://img.blogcu.com/uploads/kedininyeri_olasiliksiz.jpg http://4.bp.blogspot.com/_pISgt7WXSjM/RmaCWVn-oyI/AAAAAAAAAZc/tAJ5GXyO7wE/s400/1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çavuşun maceralarını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dağa kampa kitap okumaya mı gidiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kitap al yanına. okunmaz ama adettendir. her yolculuğa çıkarken bir tane yanımda olması beni mutlu eder. Her ne kadar okumasam da iyi ki varsın kitap:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hatta güzel kapakli kitaplar al söyle, kizlari etkilersin. nietzsche mesela. kizlar teklif eder direkt ooom. alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 güzel kapaklı kitap önerisi şaka bi yana sadece kapak güzel olsun istiyorsan april yayıncılığın kitaplarının üzerine yoktur heralde. kitabı görünce okuyasın geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar