nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ipod touch ım var wi-fi desteklediğini öğrendim ama bu özelliği nasıl kullanacağımı bilmiyorum. var mı bilen?!
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sormak istediğim şey o değil bu hizmetten yararlanmak için ne yapmam gerekiyor telekomla mı muhattap olucam napıcam?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evde wireless routerın varsa onunla muhatap olucaksın, dışarıda wireless olan yerlerde giriş serbestse kimseyle muhatap olmana gerek yok. mesela starbucks.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 turktelekomun sagda solda modemleri var, onlara baglanabilirsin belej, veya dendigi gibi evdeki wireless modeme. normal bi laptop gibi dusun
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 zamanında reklamlarını görmüştüm de herhangi bi yerden girmemi sağlayabilecek bi uygulaması var mı diye merak etmiştim..
Öne çıkan mesajlar