Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MGS : Peace Walker (PSP)

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

PSP'nin büyük ihtimalle son MGS oyununda, Snake eater'den 10 yıl sonra, Portable Ops'un 6 yıl sonrasındayız. (MSX'deki ilk Metal Gear'ın bile yıllar öncesinde yani) Oyun Kosta Rika'da geçiyor ve yönettiğimiz karakter bir kez daha Big Boss... Ve bir kez daha "Hideo Kojima'nın son oyunu" şeklinde etiketli olacak.

Oyunun MGS tarihindeki en güzide yeri sanırım Snake klonlarını ilk anlattığı yer olacak, yeri geliyor 4 Snake birden gelip düşmana pusu kurabiliyorsunuz (co op destekleniyor)

"Barış istiyorsan savaşa hazır olmalısın" Anlatmakla olmaz, yaşamak gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
mokoko said:

bende oynamadım valla. ztn hikayeyi de anlayamadım. kaç tane snake var ulan?? bi oyunda 50 sene sonraya gidio diğer oyunda 150 sene geriye gidio falan çorba gibi bişi heralde.

Spinoff'lar haricindeki ana evren:

>MGS 3 : Subsistance (PS 2 - "Snake Eater" ismiyle de geçer)
>>MGS : Portable Ops (PSP)
>>>MGS : Peace Walker (PSP)
>>>>Metal Gear (MSX - Subsistence'nin 2. DVDsinde de var)
>>>>>Metal Gear 2 : Snake's Revenge (MSX - Subsistence'nin 2. DVDsinde de var)
>>>>>>Metal Gear Solid (PSX ve PC / GameCume remake'inin ismi "Twin Snakes"dir)
>>>>>>>Metal Gear Solid 2 Substance (PS 2 , XBOX ve PC - "Sons of Liberty ismiyle de geçer)
>>>>>>>>Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots (PS3)

Portable Ops-Peace Walker-Guns of Patriots dışında tüm tarihin anlatımı...Ayarsız sayıda fazla spoiler içerir
Sosyal ağlarda paylaş

korkmayin MGS den stealth diye

simdiey kadar oyandigim butun hepsini bodozlama action oyunu gibi bitirdim hele mgs4 de stealthin anlami kalmamis pek

PSN de ucretsiz MGS ansiklopedisi var, cekin okuyun direk oyunla ilgili her sirri bilenen herseyi ayzdirmis hideo amcam birinci elden

edit: MGS 3 un ismi snake eater, subsistance ek paket tarzi ek icerik iceren 1 sene sonra cikan game fo the year edition gibi birsey
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten piyasadaki bir çok oyunda var o problem. Stealth olarak tasarlandığı halde powerplay'e dökülebiliyor. Tabi yine de keyif işidir yani ne kadar bodoslama oynanabiliyor olsa da gerektiğinde kaba kuvvet gerektiğinde stealth kullanarak oyundan daha çok keyif alınabiliyor.
Tabi ben oyunu keyif almak için oynuyorum X saatte bitirdim demek için değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

MGSnin olayı kanırtan stealth olmaması... G.I. Joe'dan mecha animelere, soğuk savaş hakkındaki komplo teorilerinden human enhancement olayına, fanteziyle komplo teorilerinin, bilimkurgu ile gerçeğin bitiştiği yerde yer veren müthiş senaryosu, yeri geldi mi cidden ağlatabilen (kendimden biliyorum) senaryosu, yeri gelince kazık kadar adamı güldürebilen kısa anları, herşeyden önce her biri kendi içinde unutulmaz epik karakter kadrosu ile oyun tarihinin EN İYİ serisidir bence.

Oynamayan çok şey kaçırır.

@viktor: 1. isim olarak S.E.'leri yazdım, bulabilen o versiyondan oynasın diye
Sosyal ağlarda paylaş

yeni fragman: http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-metal-gear/56487?type=flv

Tokyo Game Show'un en beklenen oyunuydu ve TGSye özel fragmanı nihayet çıktı.

Bu arada Peace Walker'in bu fragmanında, daha görüntü bile girmeden ekrana Arthur Schopenhauer'in "devlet ve barış yanılgısı" üzerine bir notu gösterilirken, aynı misyonun önceki oyunu için "fanservice olmuş" diyen ismi lazım olmayan, post kasıcı bir arkadaşımız için sevgi kafacıkları yolluyorum

MGS1'de debut gördüğümüz Master Miller'i genç haliyle görebileceğiz. Hikayede geniş yere sahip olacağı söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...