Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 emin değilim ama sanırım yiğit özgür. konser veren elaman : hevy metaln kurucularından xx de şuanda eminim gülümseyerek bizi izliyordur. gibilerinden bir şeyler soluyo yan taraftada adaam cehennemde yanıyo onu bulan kişinin sağlığına duacı olurum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yeni topic açmıyım uykusuzda mı ne böyle gelen kutusu gibi bişeydi amatörlerin yaptıgı 3 kişi var baba kızı ve bi tane türk erkegi baba sey diyo kızımı 11de eve getir ve unutmayın seks yaparsanız korunun kız ay baba yapma utandırıyosun diyo adam da yok aga olmaz et ete degecek diyodu bunu istiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mulgear6 said: yeni topic açmıyım uykusuzda mı ne böyle gelen kutusu gibi bişeydi amatörlerin yaptıgı 3 kişi var baba kızı ve bi tane türk erkegi baba sey diyo kızımı 11de eve getir ve unutmayın seks yaparsanız korunun kız ay baba yapma utandırıyosun diyo adam da yok aga olmaz et ete degecek diyodu bunu istiyorum lütfen AHAHDHASJDSHDGASJASD.. Edit: GECENIN KÖRÜNDE 5 DAKIKADIR GÜLÜP DURUYORUM BİLGİSAYAR BAŞINDA, ABI BULUN ŞUNU CIDDEN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mulgear6 said: yeni topic açmıyım uykusuzda mı ne böyle gelen kutusu gibi bişeydi amatörlerin yaptıgı 3 kişi var baba kızı ve bi tane türk erkegi baba sey diyo kızımı 11de eve getir ve unutmayın seks yaparsanız korunun kız ay baba yapma utandırıyosun diyo adam da yok aga olmaz et ete degecek diyodu bunu istiyorum lütfen oha yaa (tanimiyorum seni ama olm hayvansin demek isterdim) is yerinde sesli sekilde güldüm herkes bana bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Skroce said: mulgear6 said: yeni topic açmıyım uykusuzda mı ne böyle gelen kutusu gibi bişeydi amatörlerin yaptıgı 3 kişi var baba kızı ve bi tane türk erkegi baba sey diyo kızımı 11de eve getir ve unutmayın seks yaparsanız korunun kız ay baba yapma utandırıyosun diyo adam da yok aga olmaz et ete degecek diyodu bunu istiyorum lütfen oha yaa (tanimiyorum seni ama olm hayvansin demek isterdim) is yerinde sesli sekilde güldüm herkes bana bakiyor ayni seyi yaptim suan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mulgear geçen ben de koptum ona 2-3 haftalık bişey en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar