ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Merhaba, uzun süre boyunca "dizüstü" bilgisayar kavramına soyut ve somut olarak kişisel antipati oluşturmuştum. Hala devam etse de işim sebebi ile bir laptop alacağım 1 hafta içinde. Fakat laptoplar konusunda hiçbir fikrim yok ayrıca şu aralar yeni "trend" olduğundan ötürü bilimum kampanya vesaire varmış. Mac düşünmüyorum fazla bi ihtimal belki. Bana xp üzerinden iyi markaları ve bu kampanya tarzı olaylarda nelere güvenebileceğim konusunda tavsiyeler verebilir misiniz acaba ? CPU ve Bellek açısından güçlü bir makine arıyorum. ps: çok pardon yanlış bölüme yazmışım sekmeler arasında bir şaşırtmaca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bütçen, beklentilerin? oyun için mi, günlük kullanım için mi, tasarım mı? edit: tam olarak neler yapacağına göre karar vermen lazım o yüzden ayrıntılı soruyorum. ekran kartından ram desteğine, lcd boyutuna kadar çok fazla değişken var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 DAW kullanımı amaçlı bir laptop istiyorum açıkçası. Protools ve logic destekli. Macbook kullanmıştım bir süre sattım. 1-1.5k lira arası bir bütçem mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 marka - ekran boyutu - screen resolution - ram - harddisk ihtiyaclarini belirlemen gerek once, sonra o markalarin bu ozellikleri olan modellerini cikarip, tek tek o modellerin reviewlerini okumalisin. (turkiyede olan modelleri ustunden gitmelisin) seceneklerini bi kac taneye dusurdugunde, geri kalan modellerin reviewlerini, user feedbacklerini notebookreviews.com sitesinden okumalisin. isinma-ses vs gibi sorunlari var mi? Insanlar memnun mu, memnun degilse neyden sikayetci? benim laptop alma surecim boyle ilerler. benim icin ilk secenek acik ara farkla vaio olur, ondan sonrakiler asus-hp-toshibadir genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 öyle laptop mı alınır. diyelim 1500 tl var cepte gider toshibanın 1500 liralık modelini alırsın. 3000 var mesela gider sony'nin 3000 liralık laptopını alırsın. böyle alınır laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tabii ki eklemeyi unutmusum para da en basta bi faktor ilk secimi yaparken, fakat 1500 var diye 1500 luk bisi alinmaz, ihtiyaclarina uygun 1100 luk cikar veya 1500 e aldigin sorunludur vs.. (cok kisinin basina gelir bu, 4500 ytlik sony alan arkadasimin basina geldi daha bi kac ay once, 4500 saglan beklersin sony vs, fan sorunu cikti, notebookreviews de bi baktik ki fanlari sorunluymus o modelin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 teşekkür ederim nedanko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yeni topic açmak istemedim, işbu lenovo laptop konusunda yorum yapabilecek pati var mıdır etrafta ? Lenovo'ya iyi diyorlar, IBM sonuçta diye ama emin olamadım ben de, belki tecrübesi olan vardır. teşekkürler, eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aslina bakilacak olursa diger topiclerde sordugum soruyu tekrar sormak istiyorum. bilindigi uzere windows 7 ekim ayinda piyasalarda yerini alacak. su siralar laptop almak icin dogru zaman midir yoksa ekim ayini beklemek gerekir mi? suan alinsa bile yukseltme secenegi ile birlikte gelecek fakat sifirdan windows kurulumu yapmaniz gerekiyor ve sistem ile birlikte gelen programlarin cogunu kaybetme riski var. birde ekim'de windows ile birlikte yeni donanimlar piyasaya cikacak mi? cikacaksa bu donanimlara sahip bilgisayarlari almak icin beklemeyi onerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar