soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çok merak ediyorum. böyle onlarca metrelik kara canlıların ya da daha büyük yaratıkların olmamasının bilimsel bi açıklaması var mı? yani neden en büyük canlı bi kaç metrelik bi fil bugün? (dinozorlar eskide kaldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 zürafa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Balina var apartman gibin. Edik: Bacaklari varmis onlarin sudan cikar kara canlisi olsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Büyük olmak iyi birşey değil çünkü doğada. Hayatta kalmak için daha çok besine ihtiyacın var daha kolay hedefsin daha zor hareket etmen, sığınak bulman vs. Yaşadığı habitata bulunduğu büyüklük yeterli oluyorsa daha büyümeye gerek yok evrimsel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yeterince besin olmamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 lan ben koyucaktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ctrl+c bile yaptıydım linki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ^^ ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 canlıların doğada büyüklükten ziyade hayat içindeki işlevsel fonksiyonlarının daha önemli olduğundan dolayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fistan said: AHHAHAH aklimdan gecmediyse nolayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fistan said: aheuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sakoya ağaçları ve mavi balina falan fazlasıyla büyük aslında. Dinazorların yokoluşunu meteor ile açıklayan ve bunun üzerinden dünyanın oksijen sıkıntısı çektiğini söyleyen teoriler var. Gayet mantıklı geliyorlar ne kadar doğru bilimsel olarak anlayamıyorum tabi. İnsanoğlunun tavşan gibi çoğalıp dünyayı kımıl zararlısı gibi kullanması da dolaylı olarak neden olabilir. Sonuçta kaynakları yiyorsun, atmosferdeki oksijeni azaltıyorsun, ağaçları kesiyorsun. Kocaman bir hayvanın besinden de önce oksijene ihtiyacı var. Falan filan aslında gereksiz bir yazı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 eşeğinki benim aklıma da geldi daha açarken. onun dışında yorumlar bekliyorum zaten. bilim teknik bölümüne açsaymışsım o da olurmuş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.bookglobal.net/xcart/skin1/images/Adnan_Oktar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o kadar dev canlıların vücudunu kaldırabilecek bir dolaşım sistemi (hem kan hem lenf) yapmak kolay değil. özellikle kalp gibi bir pompası olmadığı için lenf sisteminde daha zor. sen bir insanı alıp 3dsmaxte orantılar gibi orantıladığın zaman bu kalp kaslarının da aynı orantıda güçleneceği anlamına gelmiyor dolayısıyla direk orantılamayla yeterli güçte bir dolaşım sistemi elde edemezsin, yeni bir dolaşım sistemi tasarlaman gerekir. balinalar çok sorun değil çünkü yatay duruyorlar sorun yer çekimi. Zürafaların daha değişik bir sistemi olabilir ama hatta olmalı onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fistan said: ahHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 @ardeth: o zaman survival of the fittest :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bir de bu meteorla sırf dinazorların nesli mi tükenmiş, öyleyse neden? suda yaşayan dinozorn nesli neden tükenmiş mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Tükenmemişki bak timsah var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dostum, meteorun sadece dinazor köyüne zarar verdiğini mi zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 edik: bi mantik hatasi oldugunu cakmak bu kadar uzun sürmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 @midye dolma Meteor atmosferde delik açıp açık havadaki O2 oranın azalmasına neden oluyor bu nedenle büyük cüsseli canlıları etkiliyor. Bunu okuyalı birkaç yıl oluyor bu arada, kafadan yazıyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 meteor senaryosuna göre meteorların düşmesinden sonra oluşan toz ve kir bulutu bir süre güneşi bloke ediyor ondan olmuş olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hep bi dino petim olsun istedimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar