zagorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya açıkçası fazla bir bilgim yok bu konuda sizin affınıza sığınarak bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Ben turn table olmak zorunda değil müzik yapabileceğim elektronik bi set almak ve öğrenmek istiyorum bu konuyla ilgili her türlü bilginiz beni mutlu edecektir.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius The Slave Of Typhoon Katra The Gladiator Of The Sand City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 başladım sardı. yalnız ben daha çok bir şarkı üzerine değişik soundlar eklemek istiyorum baştan yarattmak değil?! [Bu mesaj zagorx tarafından 12 Haziran 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 muzik yapmak olarak demek istedigin nedir acaran anlatalim, ne tur muzik yapacaksin arsivin varmi? varsa mp3 mu, cd mi plakmi? ne kadar paran var? evde ne kadar yerin var? her cikan albume para verebilirmisin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 güzel parçaları farklılaştırıp daha güzel yapmak istiyorum. müzik türünde sınırlama yok mp3 çoğunlukta güzel albümlere her zaman cebim açık fiyat konusunda 600 700 dolara kadar olabilir.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius The Slave Of Typhoon Katra The Gladiator Of The Sand City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yani bu isin pirleri battlepack denilen 2 turntable 1 crossfader le girisiyor, ama tabi bunlar min. 800$ ediyor, senin yapabilecegin sey bir crossfader alip birde turntable almak beatleri bilgisayardan calip sarkiyi turntabledan calarsin ustune scratch diledigin cocugu atarsin, hem cd calarda baglayip kendi mini diskonu olusturursun baktin cok sevdin 2 turntable la yilaniolursun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 crossfader hakkında biraz bilgi? fiyat?[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius The Slave Of Typhoon Katra The Gladiator Of The Sand City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar