Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro set.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya açıkçası fazla bir bilgim yok bu konuda sizin affınıza sığınarak bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.

Ben turn table olmak zorunda değil müzik yapabileceğim elektronik bi set almak ve öğrenmek istiyorum bu konuyla ilgili her türlü bilginiz beni mutlu edecektir.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius

The Slave Of Typhoon Katra
The Gladiator Of The Sand City
Mesaj tarihi:
başladım sardı.
yalnız ben daha çok bir şarkı üzerine değişik soundlar eklemek istiyorum baştan yarattmak değil?!

[Bu mesaj zagorx tarafından 12 Haziran 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
muzik yapmak olarak demek istedigin nedir acaran anlatalim, ne tur muzik yapacaksin arsivin varmi? varsa mp3 mu, cd mi plakmi? ne kadar paran var? evde ne kadar yerin var? her cikan albume para verebilirmisin?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
güzel parçaları farklılaştırıp daha güzel yapmak istiyorum.
müzik türünde sınırlama yok
mp3 çoğunlukta
güzel albümlere her zaman cebim açık
fiyat konusunda 600 700 dolara kadar olabilir.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius

The Slave Of Typhoon Katra
The Gladiator Of The Sand City
Mesaj tarihi:
yani bu isin pirleri battlepack denilen 2 turntable 1 crossfader le girisiyor, ama tabi bunlar min. 800$ ediyor, senin yapabilecegin sey bir crossfader alip birde turntable almak beatleri bilgisayardan calip sarkiyi turntabledan calarsin ustune scratch diledigin cocugu atarsin, hem cd calarda baglayip kendi mini diskonu olusturursun baktin cok sevdin 2 turntable la yilaniolursun[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...