RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaşlar masaüstüme böyle bir tema yerleşti,nasıl oldu bilemiyorum.Değiştirmeyi deniyorum değişmiyor.Yok "secure yourself now" falan diye birşeyler yazıyor,tıklayınca smart-scan diye bir site açıyor.Nedir bu ya?KUrtulamıyom[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Control Panel->Display Properties->Desktop->En Altta Customize Panel düğmesi ordan Desktop Items açılcak orda Web e geçiyosun, ordaki listeden yanında tick (kutunun içindeki doğru işareti gibi olan)olanları, tickini kaldırıp kaldırıp OK diyip çıkıyosun[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sağolasın canım[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar