senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kardeşimin odasından çorap alcaktım elime sert bişi geldi bi çektim swg kutusu geldi. an empire divided, rage of the wookies bi de jump to lightspeed diye 3 paketi de var içinde. hangi ara almışım ne yapmışım bilmiyorum :D ama güzel oldu nan içindeki cd-key geçerlidir demi, son kullanma tarihi yok yani cdkeylerin... swg oyniyim lan bari sıkılıp duruyordum. yalnız var mı patide hala oyniyan? bi el atsın bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o cdlerin içinden swg yerine bi sert bişey daha çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 niye la kapatıldı mı yoksa serverleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sen oynarsan oynarım şu sınavlar bitince istersen http://forum.paticik.com/read.php?47,4181345,4233055,page=9#msg-4233055 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 umms serverlar kapatılmamış güzel :) oynarım ben seve seve de benim şu an elimdeki laptop kaldırmaya bilir oyunu. ati express 800 serisinden bi kart var içinde. gerçi kaldırmazsa da kardeşimin laptopunundan oynarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2003te çıktı oyun kaldırır sfd 2003tü dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar