nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Nereye acacagimi bilemedim, yoneticilerden ozur dilerim :P Ya bana full size bi screenshot lazim Paticik icin. 1024*768 seklinde, ama monitor widescreen olmamali, 4:3 olmali (boyleydi galiba) Yani bildigimiz kare ekrandan 1024*768 cozunurlukte, normal bir browserda (yani altta bir satir taskbar, browser bari, ustte yine normal default browser hedeleri seklinde) screenshot lazim. Mumkunse firefox ve IE den birer tane olursa super. (illa bu standarta uymak zorunda degil ama 1024 ve 4:3 olmasi onemli) tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 veriyim bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tesekkurler, super oldu, biride IE yollasa dadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/patiss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cok tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 buda ie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sagolasin, tamamdir yeterli bu yolladiklariniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nedanko, abicim... eğer çözünürlüğün 1024*768 olursa, aldığın ss de ekranın istersen 234234:5 olsun farketmez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sys Admin olum adam vardır bi bildiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 evet dogru, ama emin olmak istedim, geri donusu zor olan bisi vardida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Cidden nedanko, monitor olayini cerceveletip paticik.com'da sticky yapicaz ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yalnız öle bişi yok, pixel ratio diye bişey var güllerim. istersen 1/1 olmıyabiliyo crtlerde. tanımadığınız teknolojiler bunlar tabi, eski kadım cağlardan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 pixel ratio var da, kim kullanıyo abi. son kullanıcıya sunulan piyasada ne kadar bilgisayar ekranı varsa hepsi 1:1 yani... gidip PAL ekranla patide takılan yoktur heralde sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 pixel ratio olayi icin dememistim, fakat sagli sollu pxel boyutu lazim oldugu icin istedim, ornegin IE ve Firefox da 4-5 pixel fark var, eger benim ekranla, 4:3 ekran arasinda 4 pixel oynasaydi bizi 1 hafta ugrastirirdi. O yuzden onemliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar