mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 benim ultratvden bi mail adresim var şimdi bu adresten istediğin kişiye galiba 5 adet mail veriomuşum nası oluo o[hline]Mukus Leo
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 böyle bir uygulama yok en azından kablonet aboneleri için ancak ultratv den varsa bilmiyorum bir hosting servisi alıyorsan yada özel bir mail paketi ancak sağlarlar bunu.[hline]Thief of Paticik
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 benim ultratvden mailim var fakat ne oldugunu unuttum bunu tekrar geri nasil ogrenebilirim.[hline]Hepsi Gercek...!!!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ultra tv yi arayıp sorabilirsin fatura bilgilerini falan vererek hatta bana şifresini bile söylemişlerdi bi kere birşey sormadan :) (kabloyu kapatıp tekrar açtırınca mail şifren değişio yeniden yaratıolar maili)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ben yurt disindayim bu is internetten olmuyor mu hani su ultratvinin acildigindan beri update yuzu gormeyen sitesinden ?[hline]Hepsi Gercek...!!!
Öne çıkan mesajlar