Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Payment Method Blocked

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deli mi lan bu oyun acc managment dan giriyorum add subscriptiona seçiyorum visa mastercard neyse sonraki sayfada ağlayan ork çıkıyor "It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. " böyle diyor. :S
Mesaj tarihi:
Kartin adresi senin su andaki adresinden cok farkliysa blocklanabiliyor diye biliyorum. Ya da bi kac kez yanlis bilgileri girdiysen. Billing support'a ulas derdini anlat onlar blogu kaldiriyorlar galiba.
Mesaj tarihi:
Hacklendiysen güvenlik açısından kredi kartı ile ödemeyi blockluyor.

adresine accountunun ve kredi kartının artık güvenli olduğuna dair mail at, kısa sürede olmasada bloke kalkıyor.
Mesaj tarihi:
mailla 10 günde flm tekrar açtırırsın. ödedin kartla acc kayıt yerlerin farklıysa baya oluyor dedikleri gibi ya da bir hack durumu söz konusuysa. billing supporta mail atmak çözer işi ama skype den aramak daha hızlı sonuç getirir tabi. bu sürede ayrıca game tıme cardla oynamaya devam edebilirsin. onu kapatmıyorlar. sadece kredi kartı giremiyorsun.
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

argue nin ilk yazdıgına +1 ikincisine -1

Skype uzerinden konus adamlarla maille aylar suruyor ...

ikincisine katılmamışsın da iyi okumamışsın sanrıım :D
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kafayi yediricek bu adamlar bana.
Süresi bitti acc min bıramıştım oynamayı 1 hafta sonra tekrar açtırayım dedim master card seçince bu hatayı veriyor.
Arıyorum açmıyolar 45 dakka müzik dinledim mail atıcam cd key felan istiyolar yok mu bunun çözümü ya
Mesaj tarihi:
telde konuşmak en kısa yolu, mail aracılığı ile 25 gün civarı sürdü bnm kimlik, cd-key ve ödeyemediim ay için game card almıstım onun nosunu gönderdim baştan tek maille 25 gün sonra döndüler actık diye :S
  • Yeni Oluştur...