Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Deli mi lan bu oyun acc managment dan giriyorum add subscriptiona seçiyorum visa mastercard neyse sonraki sayfada ağlayan ork çıkıyor "It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. " böyle diyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Kartin adresi senin su andaki adresinden cok farkliysa blocklanabiliyor diye biliyorum. Ya da bi kac kez yanlis bilgileri girdiysen. Billing support'a ulas derdini anlat onlar blogu kaldiriyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Hacklendiysen güvenlik açısından kredi kartı ile ödemeyi blockluyor. adresine accountunun ve kredi kartının artık güvenli olduğuna dair mail at, kısa sürede olmasada bloke kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 argue nin ilk yazdıgına +1 ikincisine -1 Skype uzerinden konus adamlarla maille aylar suruyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mailla 10 günde flm tekrar açtırırsın. ödedin kartla acc kayıt yerlerin farklıysa baya oluyor dedikleri gibi ya da bir hack durumu söz konusuysa. billing supporta mail atmak çözer işi ama skype den aramak daha hızlı sonuç getirir tabi. bu sürede ayrıca game tıme cardla oynamaya devam edebilirsin. onu kapatmıyorlar. sadece kredi kartı giremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 The_Delucian said: argue nin ilk yazdıgına +1 ikincisine -1 Skype uzerinden konus adamlarla maille aylar suruyor ... ikincisine katılmamışsın da iyi okumamışsın sanrıım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 haha evet arada "kısa surede olmasada" varmıs, pardon ozur, o zaman +1 +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kafayi yediricek bu adamlar bana. Süresi bitti acc min bıramıştım oynamayı 1 hafta sonra tekrar açtırayım dedim master card seçince bu hatayı veriyor. Arıyorum açmıyolar 45 dakka müzik dinledim mail atıcam cd key felan istiyolar yok mu bunun çözümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 telde konuşmak en kısa yolu, mail aracılığı ile 25 gün civarı sürdü bnm kimlik, cd-key ve ödeyemediim ay için game card almıstım onun nosunu gönderdim baştan tek maille 25 gün sonra döndüler actık diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar