xxxlargegs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 xp yi silip windows 98 i yüklemek istiyorum ama nasıl silinir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 format edeceksin gulum....oda sole olur 'format c(hangi klasorse artik ) ...calistir cmd de ve format de eger yemezse...sole yap xp cd sini tak ve ondan baslat ve komut istemiyle ...yi sec ve oradan format c de ve tas devrine donup system diskini disket surucuye tak cd den yukle .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 daha iyi bi açıklama yapacak olan varmı arkadaş birşeyler yazmış ama dedikleri bi işe yaramıyo yardım edecek varmı ?_?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kendine bir açılış disketi edin. Winxp kullanmadığım için çok iyi yardımcı olamayacağım bu konuda ama dos ortamına geçip, floppy sürücüsüne boş bir disket takıp format a:/s yazarsan işini görecektir. Bilgisayarı açarken bu disketle açıp 1- format c:/q yazarsan hdd'deki tüm dosyalar silinecektir. Ardından; 2-win98 kurulum dosyalarının bulunduğu dizinden kur.exe (ya da setup.exe) açıp kuruluma başlayabilirsin. (ayıptır söylemesi) eğer elinde orjinal cd varsa hiç disketle falan uğraşmadan, direk win98cdsi cd-romdayken bilgisayarı açarsan da sorunsuz bir kuruluma başlarsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya yok mu uğraşmadan silinmiyormu bu şey 98 de format c: diyodun oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar