thanatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 adamlar ruhsatli diyolar ya ruhsati olduktan sonra satmak neden yasak olsun ki?[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ıste sorun o ruhsatı nasıl cıkardıkları ruhsat verılmıyen bı sılaha ruhsat cıkarmak baya tuhaf bır olaydır derın devlet malum :D arasak sahıbınden.com da ruhsatlı katana satan varmıdır acep :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 aramak lazim bunlari aslinda nette silah sattiginiz tespit edildi eger ruhsatiniz varsa bize ulastirin aksi takdirde hakkinizda sorusturma acilacak diye lol[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 türkiye'de otomatik silah satışı yasak imkansız böyle bi olay ya.bir de bikaç bin dolarlık tüfek nasıl 28.000 euro oluyor anlamadım.o kadar param olsa japonya'ya gidip katana yaptırırım hattori hanzo'ya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 dalga geçmiş :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 colt resmen oyuncak ya cok küçük geldi bana bide plastik gibi[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bunların alayı fıss, boşbeleş adamlar hepsi[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya arkadaslar galiba hakikaten de oyuncak bu?!3. resme baktim da bana eski oyuncak tüfeklerimin yan tarafini hatirlatti!??!!..[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya bırakın bölyle silahları çok tehlikeli ateş ederken birinin gözüne gelir falan[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Mirluin, 12 Haziran 2004 19:51 tarihinde demiş ki: ya bırakın bölyle silahları çok tehlikeli ateş ederken birinin gözüne gelir falan :D[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Bıshop, 12 Haziran 2004 17:29 tarihinde demiş ki: colt resmen oyuncak ya cok küçük geldi bana bide plastik gibi banada öyle geldi. yoksa 28.000 Euroya satmak delilik. bide satan adamın ismi ÜZEYIR ÇABUKOĞLU lol. soyadından belli ne olduğu :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar