Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 İstanbul'da elinde cd olanlar pm'den irtibata geçerse makbul olur benim için. edit: Bu sorunu yaşayan arkadaşımız Kenderleme'dir. Yanlışlıkla benim acc ile post atıldı. Ama pm'i kime attığınız o kadar da önemli değil. İnternet sitelerine baktım, tr distribütörüne falan sordum yok kimsede...[signature][hline] [Bu mesaj Kendercik tarafından 12 Haziran 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 www.hp.com'da olmamasının imkanı yok?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hp.com'dan sadece sipariş verilebiliyor cd. Fakat malumunuzdur yurt dışından tr'ye internetten mal gönderilme koşulları... Hatta rezillik; web sayfasının bu sipariş için verdiği türkiye içi telefon numarasını aradığınızda "elimizde bulunmuyor" cevabı verliyor. Her neyse... Yardımcı olabilirse birileri, memnun oluruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar