Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Şimdi benim bir table'ım var, jTable2.setModel(new javax.swing.table.DefaultTableModel( new Object [][] { }, new String [] { "Address", "Title 2", "Title 3", "Title 4", "Title 5" } )); şu şekilde tanımladım,ben buna row eklemek istiyorum nasıl olur nete baktım ama tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Veri modele eklenir aslında (Model view controller örüntüsünü bi incele kabaca). DefaultTableModel model=new DefaultTableModel(new Object [][] { }, new String [] {"Address", "Title 2", "Title 3", "Title 4", "Title 5" } ); daha sonra DefaultTableModel sınıfının addRow metodundan yararlanabilirsin. sonrada JTable'ın setModel metoduna bu modeli geciceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tamam sagol,anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar