CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 2 saat 10 dakika sonra bitiyor download. Justise e gelicez dimi? Birde kesin su karakteri sec su ozellikleri al filan fıstık dyebileceginiz seyler varmı? Sunsuz olmaz veya keske sunu secseydin vs. Yani geri dönüşü sadece karakteri silmekle olabilecek ilk tercihlerden bahsediyorum. Hata affetmeyen tercihler :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 BEnce Scrapper MArtial arst Super reflexes gzl yada Blaster Electricty(yada fire)/electryi manpilution die bisi var onu secebilirsin
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aslında ole illaki bu olacak diye birşey yok. fıstık, manyak çözümü olsaydı oyunun hepimiz onu seçerdik :) bu daha ziyade senin oyun oynama stiline bağlı. yap 1-2 karakter fazla ilerlemeden dene biraz başka türlü al bu, şeklinde model yok
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Abi yapmayin zaten her topicde kendin dene diyor ben sorumluluk almayi sevmem beyenmessem baskasına kızmalıyım iste senin yuzunden filan diye dovucek adam lazim :) Ben savasan vurdugunu yıkan mouse da parmak kası calıstırmayan cok guclu herkezin saygı duyup sevdigi alemlerin krali yollarin fatihi rampalarin ustası bir karakter arıyorum. Ha birde karı kız hasta olsun yolda gorunce benim karaktere yani o misal sekilli birsey istiyorum :)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 adam tam scrapperdan bahsediyor hehe yada blaster Autogun (tam hatırlamıyorum) silahlı eleman alabilirsin bide Energy nin Yumruğunu aldınmı kralsın =) tıpkı punisher gibi olursun[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 özür simdi aklıma geldi assault rifle hem shotgun hem burst yapabilen silah (ben fazla oynamadım hatta hiç sadece bu özelliklerini biliyorum)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ben tech blasterım memnunum bir dene :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar