The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 iki saat kestireyim dedim biri sırf uyuzluğuna beni yörünge dışına yolluyordu sanırım Griswold. Ben de gtalktan adminlerden mi modlardan mı ne birine haber ediyodum. O da Basmış footman, rifleman, knight, gryphon rider dragonhawk rider, sorceress filan heroyla beraber Ay'a teleport oluyodu yanıma. invis invis bekliyordu vukuat çıkarsa diye. Sonra taksiciye shade soktum possesionla baktım herif gorada Arif'e gülü götüren zenciye dönecek acıdım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yörünge ---> Grisworld. unutmiycam bunu asdkjhsakjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gözünü açamadan topik açarsan böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 lan bende böyle bi yangın çıkartıyordum suç çok kalmasın üstüme diye cüzdanımı atıp yakıyordum bakın benimde cüzdanım yandı diyordum hani maçta adamı düşürürsün bişi demesinler diye kendinde düşersin ya onun gibi sonra nasıl evlat acısı gibi oturdu içime cüzdan sabah kalktım aldım elime öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Dynun said: yörünge ---> Grisworld. unutmiycam bunu asdkjhsakjda şimdiye dek grisworld diye okuduğumu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 İnsanlar rüyasında ne enteresan şeyler görüyorlar abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar