lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 norton morton sux anti-virüs istiyorsan dos tabanlı virüs programı kullan çünkü bazı virüsler nortonu falan windos üzerinden kapata biliyor... HARBİ...
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Anti Viral Toolkit Pro vardi eskiden simdi Karspersky Anti Virus. uzerine yok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Norton internet Firewall kurdum gecenlerde ama iyi midir? oyle sessiz sakin sag altta duruo ise yario mu yaramio mu annamioz :P
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Norton kullanıyorum sorun yaşamadım.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yaw Pc cillin 2004 u cektim de nece yaw o abuk sabuk karakterler war walla el yordamiyle setup yaptm ama nasi kkullancaz . Tahminen next yaziodur diye die kurdk :D
sahinerdem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 norton iyi bir antivirus programı olmasına rağmen işlemciyi kasıyor bu da diğer kullanacağın programlarda performansı bozuyor.bende P4 2.4 var ama PII gibi çalışıyor norton yüzünden. diyorum ki bi önerisi olan var mı? ne kullanalım. hem bi arkadaşın dediği gibi virusleri nortoncuların kendileri yazıyorlarsa o zaman yine norton kullanmak zorunda değilmiyiz?[signature][hline]Hizmet Bulutuyla hareket eden sevgi damlacıklarıyız biz...
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 İyide virüsleri tek symantec'mi yazacak panda var o var bu var bi sürü antivirüs programı var bunlar symantec kadar akıllı değil mi ki yazmasınlar nortonu evde ve işte kullanıyor olmama rağmen hiç bi derdime deva olmuyor önce wormları bilgisayara alıyor sonra senin sisteminde hergün update edilen norton bunları silemiyor ben gidip sitesinden removal tool download ediyorum onunla tarama yapıp siliyorum bence tek tercih sebebi kolay arayüzü olması onun dışında herhangi bi artısı yok.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 norton[signature][hline]all fired up
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 avg[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kaspersky antivirus cok ii onu kullan derim
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 www.free-av.com beleş, 4-5 günde bir güncelleniyor ii bi prog[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Nortonun bulamadığı tek birşey dahi yok. ha çok ram yiyo dersen evet doğru. ben mcaffee kullanıyorum ama bulamadığı virüsler oluyor nortonu kurduğum zaman bir sürü farklı virüs çıkıyor. yani Nortondan iyisi yok kesinlikle[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
bega Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: hasansemre, 13 Ocak 2004 08:30 tarihinde demiş ki: Norton kullanma ben evde ve işte norton kullanıyorum ama bulamıyor bile virüsleri bulduklarınıda hiç bir zaman repair edemiyor sadece silebiliyor norton sux :) bence panda bul kullan +1[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Öne çıkan mesajlar