Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirüs prog. tavsiyesi?

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
norton iyi bir antivirus programı olmasına rağmen işlemciyi kasıyor bu da diğer kullanacağın programlarda performansı bozuyor.bende P4 2.4 var ama PII gibi çalışıyor norton yüzünden. diyorum ki bi önerisi olan var mı? ne kullanalım. hem bi arkadaşın dediği gibi virusleri nortoncuların kendileri yazıyorlarsa o zaman yine norton kullanmak zorunda değilmiyiz?[signature][hline]Hizmet Bulutuyla hareket eden sevgi damlacıklarıyız biz...
Mesaj tarihi:
İyide virüsleri tek symantec'mi yazacak panda var o var bu var bi sürü antivirüs programı var bunlar symantec kadar akıllı değil mi ki yazmasınlar nortonu evde ve işte kullanıyor olmama rağmen hiç bi derdime deva olmuyor önce wormları bilgisayara alıyor sonra senin sisteminde hergün update edilen norton bunları silemiyor ben gidip sitesinden removal tool download ediyorum onunla tarama yapıp siliyorum bence tek tercih sebebi kolay arayüzü olması onun dışında herhangi bi artısı yok.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Nortonun bulamadığı tek birşey dahi yok. ha çok ram yiyo dersen evet doğru. ben mcaffee kullanıyorum ama bulamadığı virüsler oluyor nortonu kurduğum zaman bir sürü farklı virüs çıkıyor. yani Nortondan iyisi yok kesinlikle[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
said:
hasansemre, 13 Ocak 2004 08:30 tarihinde demiş ki:
Norton kullanma ben evde ve işte norton kullanıyorum ama bulamıyor bile virüsleri bulduklarınıda hiç bir zaman repair edemiyor sadece silebiliyor norton sux :) bence panda bul kullan

+1[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...