elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bi sorunum var acele yardım lazım.. şimdi evin dısında bi tane telefon hat kutusu var bina için. bugün biz buna bi tane kablo çektik . kablonun bi ucu kutunun dibinde, bi ucu da evdeki bilgisayarın yanında. şimdi iki uç da acık. 1. sorum.. bilgisayara normal telefon girişi şeklinde nasıl balıcam? 2.sorum.. dışardaki telefon kutusuna nasıl takıcam benim bu kabloyu. acil yardım lazım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Şimdi dışardakini bilmiyorum ama modeme giren ucunu kendin bağlayamazsın Onların özel penseleri var kabloları doğru bi düzende dizip bi uç takıyorlar sonra sıkıştırıyorlar penseyle elektrikçiye götürmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 1.yi hallettim. bende pense filan var.ç peki dısardaki kutuya nasıl balıcaz?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 O kutudan sizin eve hat çekmedilermi daha önce? Genelde telekom öyle yapıyor yeni telefon hattı aldığında falan Ben hiç o kutuya kendim hat bağlama ihtiyacı duymamıştım hehe O kutudaki girişi bi tarif etsene aynı yöntemle orayada takılabiliyorsa bi uç öyle dene kutuda ucu açık kablolarmı var yoksa bi girişmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kutuldakilerin hepsi ucu acık kablolar böle cok dağınık filan bi ton şey var ... abi hattım acık, adsl im çalısıyo, tek yapmam gereken bi kablo alıp o kutudaki benim adsl olan numaram ile evdeki modemi birlşetirmek. evdeki ucu hallettim fakat kutudaki uç olmuyo. bölgemin telekomunu aradım . adamda bişi anlamadı sölediklerimden .. bende onunkilerden bişi anlamadım.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ara deki -abi gel bana telefon hattı çek.hattım var ama araya kablo çekmemişsiniz eve kablo çekmeniz lazımki bende kullanayım böle böle anlat işte :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eagle kablo işini hallettim. ama bu sefer de modemi kuramıyorum. bi topic daha actım ordan yardımcı olursan sevinirim.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar