Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 king size bed, private room plz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Geri dönmek istiyorum :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Zamanında biz parasızlıktan Kızılay'a gidip içmeye korkardık, millet ülke ülke dolanıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Abi filipin angelesdayim bir daha buraya adimimi atmam hicbisey yok burada 1 cadde dolusu bar her barda 100 Kadin sadece sex baska hicbisey yok resmini cekecegim bisey bile yok biran once ayin 1 I olsada suradan s.ktir olup gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Pekaziz; hocam herkez hakettigini yasiyor kusura bakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BABASI FAKIRSE NAPSIN İNSANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Babası var diye şükür etsinler şayet benimkisi ben tanimadan vefaat etti..Amacim kotu bisey soylemek degil.. Bende calisip kazanip harciyorum ozel kolejlerde okuyup 3 universte yurtdisi master filanda yapmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Boracay'e gittin mi peki Filipinlerde yada Palawan'a inanılmaz güzel yerler. manila'da baya değişik gelmişti bana aslına bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar