DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Birşey merak ediyorum su anda lvl 30 main le guzel vuruyor eger dark screamer alirsam miss sayisi cok mu abarti olur yoksa 5 de 1 gibi bi oran la mı sabitlenir ve accurcy artiran ability kullandigimda az engellemiş olurmuyum. Seti ve silahimi C grade yapmak istiyorum denemiş olan varsa bir tavsiyede bulunabilirmisiniz?[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 -30 accuracy yersin(d grade acılmadan d kullanırsanda 20 penalty alıyodun galiba) bence degmez sonucta miss ettiklerin yerine gidip mainle vursan aynı dmgi vermis olursun tabi hic miss etmedende vurabilirsin şans sonucta.[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG [Bu mesaj -Ari- tarafından 12 Haziran 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Peki set olarak hesaplar nası oluyor ? C grade set giyince dezavantajı nerden alicam evasion dan mı pdef den mi ?[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yurume hızın bide galiba atk speed galiba[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 10 lvl daha sabret oyunda önemli olan bi mobu hızlı öldürmek eğer c grade yüksek patack lı bir item kullanırsan miss çok edersin ama dmg fazla olur fakat top d grade le 5 kere vurursun c grade le 1 kere vurduğun sürede ve overall dmg daha fazla olur ve c grade armor giyuersen attack speed düştüğü için attack iyice yavaşlar seni iyice güçsüzleştirir bu[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 anladım. mithril dagger a 2.5m vermek istemiyorum adamla rare bellemiş itemi 1.8m silahi geciriyolar kötü oluyo.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar