Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NİL SENİ SEVİYORUM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Lindoras said:

Yezitlere bak kalitesiz insan topluluğu 2. sınıfsınız üzgünüm ama gerçek olan bu :D

e o zaman git işte kafa almıyo mu? Kendine laik görmediğin yerde ne duruyon madem.Hay ........................

Bu arada beyni olmayan biri için banlanmaya değmez küfüre değmez ondan :(

Küfür edip editlemekde iyiymiş haha zavallı topluluğu şu interneti her sınıf insanın alacağı düzeye indirmemek lazım aslında, kalitesizlerde kullanıyor. Yazık size ama eğlencelisiniz mesela banlandığınızda epey eğleneceğim o yüzden buradan gitmemek daha keyifli (:
Mesaj tarihi:
Cons said:

smiley koyayımda ezik olduğum anlaşılmasın :P

Tüm pati senin düzeyini biliyor zaten cons uğraşmana gerek yok. yeni hesap al gel temiz bir sayfa aç daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
Lindoras said:

Dartanian said:

Lindoras said:

Yezitlere bak kalitesiz insan topluluğu 2. sınıfsınız üzgünüm ama gerçek olan bu :D

e o zaman git işte kafa almıyo mu? Kendine laik görmediğin yerde ne duruyon madem.Hay ........................

Küfür edip editlemekde iyiymiş haha zavallı topluluğu şu interneti her sınıf insanın alacağı düzeye indirmemek lazım aslında, kalitesizlerde kullanıyor. Yazık size ama eğlencelisiniz mesela banlandığınızda epey eğleneceğim o yüzden buradan gitmemek daha keyifli (:

Ya sen hakkatten dallamasın küfür etmedim bu arada'dan sonrası küfür etmeye değmez ondan etmiyorum diye ekledim.
Mesaj tarihi:
Lindoras said:

Cons said:

Tüm pati senin düzeyini biliyor zaten cons uğraşmana gerek yok. yeni hesap al gel temiz bir sayfa aç daha iyi olur.

senin seviyene inmeyeceğim.
Mesaj tarihi:
Cons said:

Lindoras said:

Cons said:

senin seviyene inmeyeceğim.

Ha ha ha diplerden zor geliyor sesin.
Mesaj tarihi:
Lindoras said:

SodomVsGomore said:

Bazı insanların alışı doğası gereği daha güçlü oluyor galiba.

Seninde kim bilir ne derdin var, yazık canım benim.

Arkadaşım şaka mısın?
Şu sanal ortamdan senin gibiler yüzünden soğuyorum.
Özgüveni 0 yolda yürürken kafasını kaldırmaya korkan tipler burada aslan kesiliyor ne iş anlamadım. Hayır ciddiyim cool takılıyosun aldırış etmiyosunda gayet zavallı duruyosun şuan cevaplarınla.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Lindoras said:

Dartanian said:

Lindoras said:

Ya sen hakkatten dallamasın küfür etmedim bu arada'dan sonrası küfür etmeye değmez ondan etmiyorum diye ekledim.

Sende bir insansın seninde duyguların var, anlıyorum.

Sıradaki.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Lindoras Allah(C.C.) razı olsun gece gece bize arkadaşla etcek muhabbet çıkardın.Neyse yarın görüşemeyiz heralde kendine iyi bak.

Önce küfür üzerine allah cc cila çekiyor sanki lol o.O
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

Lindoras said:

SodomVsGomore said:

Bazı insanların alışı doğası gereği daha güçlü oluyor galiba.

Seninde kim bilir ne derdin var, yazık canım benim.

Arkadaşım şaka mısın?
Şu sanal ortamdan senin gibiler yüzünden soğuyorum.
Özgüveni 0 yolda yürürken kafasını kaldırmaya korkan tipler burada aslan kesiliyor ne iş anlamadım. Hayır ciddiyim cool takılıyosun aldırış etmiyosunda gayet zavallı duruyosun şuan cevaplarınla.

Sen kahin misin (: Lütfen özgüven ver bana. Ne eğlenceli tiplersiniz siz ya ^^
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...