Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 smiley koyayımda ezik olduğum anlaşılmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Lindoras said: Yezitlere bak kalitesiz insan topluluğu 2. sınıfsınız üzgünüm ama gerçek olan bu :D e o zaman git işte kafa almıyo mu? Kendine laik görmediğin yerde ne duruyon madem.Hay ........................ Bu arada beyni olmayan biri için banlanmaya değmez küfüre değmez ondan :( Küfür edip editlemekde iyiymiş haha zavallı topluluğu şu interneti her sınıf insanın alacağı düzeye indirmemek lazım aslında, kalitesizlerde kullanıyor. Yazık size ama eğlencelisiniz mesela banlandığınızda epey eğleneceğim o yüzden buradan gitmemek daha keyifli (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Cons said: smiley koyayımda ezik olduğum anlaşılmasın :P Tüm pati senin düzeyini biliyor zaten cons uğraşmana gerek yok. yeni hesap al gel temiz bir sayfa aç daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Lindoras said: Dartanian said: Lindoras said: Yezitlere bak kalitesiz insan topluluğu 2. sınıfsınız üzgünüm ama gerçek olan bu :D e o zaman git işte kafa almıyo mu? Kendine laik görmediğin yerde ne duruyon madem.Hay ........................ Bu arada beyni olmayan biri için banlanmaya değmez küfüre değmez ondan :( Küfür edip editlemekde iyiymiş haha zavallı topluluğu şu interneti her sınıf insanın alacağı düzeye indirmemek lazım aslında, kalitesizlerde kullanıyor. Yazık size ama eğlencelisiniz mesela banlandığınızda epey eğleneceğim o yüzden buradan gitmemek daha keyifli (: Ya sen hakkatten dallamasın küfür etmedim bu arada'dan sonrası küfür etmeye değmez ondan etmiyorum diye ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Lindoras said: Cons said: smiley koyayımda ezik olduğum anlaşılmasın :P Tüm pati senin düzeyini biliyor zaten cons uğraşmana gerek yok. yeni hesap al gel temiz bir sayfa aç daha iyi olur. senin seviyene inmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 SodomVsGomore said: Bazı insanların alışı doğası gereği daha güçlü oluyor galiba. Seninde kim bilir ne derdin var, yazık canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 PCB BIATCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Cons said: Lindoras said: Cons said: smiley koyayımda ezik olduğum anlaşılmasın :P Tüm pati senin düzeyini biliyor zaten cons uğraşmana gerek yok. yeni hesap al gel temiz bir sayfa aç daha iyi olur. senin seviyene inmeyeceğim. Ha ha ha diplerden zor geliyor sesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 çelik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 CONSA YANI ALLAHA LAF SOYLENIRMI LAN ALLAHSIZ !!1!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bir insanlık dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Lindoras said: SodomVsGomore said: Bazı insanların alışı doğası gereği daha güçlü oluyor galiba. Seninde kim bilir ne derdin var, yazık canım benim. Arkadaşım şaka mısın? Şu sanal ortamdan senin gibiler yüzünden soğuyorum. Özgüveni 0 yolda yürürken kafasını kaldırmaya korkan tipler burada aslan kesiliyor ne iş anlamadım. Hayır ciddiyim cool takılıyosun aldırış etmiyosunda gayet zavallı duruyosun şuan cevaplarınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Lindoras Allah razı olsun gece gece bize arkadaşla etcek muhabbet çıkardın.Neyse yarın görüşemeyiz heralde kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Lindoras said: Dartanian said: Lindoras said: Yezitlere bak kalitesiz insan topluluğu 2. sınıfsınız üzgünüm ama gerçek olan bu :D e o zaman git işte kafa almıyo mu? Kendine laik görmediğin yerde ne duruyon madem.Hay ........................ Bu arada beyni olmayan biri için banlanmaya değmez küfüre değmez ondan :( Küfür edip editlemekde iyiymiş haha zavallı topluluğu şu interneti her sınıf insanın alacağı düzeye indirmemek lazım aslında, kalitesizlerde kullanıyor. Yazık size ama eğlencelisiniz mesela banlandığınızda epey eğleneceğim o yüzden buradan gitmemek daha keyifli (: Ya sen hakkatten dallamasın küfür etmedim bu arada'dan sonrası küfür etmeye değmez ondan etmiyorum diye ekledim. Sende bir insansın seninde duyguların var, anlıyorum. Sıradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Lindoras Allah(C.C.) razı olsun gece gece bize arkadaşla etcek muhabbet çıkardın.Neyse yarın görüşemeyiz heralde kendine iyi bak. Önce küfür üzerine allah cc cila çekiyor sanki lol o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Küfür günahımı düzgün typolarla +sevap point kazanmaya çalışarak geri göndermeye çalışıyorum dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 OFOFOF BU ÇOCUK ÇOK AYARMATÖR SIRADAKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bugün inglzce dersinde baştan başladı hoca ve dialog hazırlamamızı istedi soruyorum Where are you from? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 I AM FROM TURKEY SIRADAKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İm from england too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 SodomVsGomore said: Lindoras said: SodomVsGomore said: Bazı insanların alışı doğası gereği daha güçlü oluyor galiba. Seninde kim bilir ne derdin var, yazık canım benim. Arkadaşım şaka mısın? Şu sanal ortamdan senin gibiler yüzünden soğuyorum. Özgüveni 0 yolda yürürken kafasını kaldırmaya korkan tipler burada aslan kesiliyor ne iş anlamadım. Hayır ciddiyim cool takılıyosun aldırış etmiyosunda gayet zavallı duruyosun şuan cevaplarınla. Sen kahin misin (: Lütfen özgüven ver bana. Ne eğlenceli tiplersiniz siz ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 SIRADAKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Orçun sende kaynayıp durma geç sıraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sanal hayatımı sitcom tadında yaşıyorum ^^ (: SIRADAKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar