umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 merhabalar ben yeni bir harddisk alıcam da 1 tb WD caviar green düşünüyorum kullanan bilen varmı bu diski ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dusuk tuketimli sessiz bi alternatif. ozellikle yogun depolama yapacak olanlar ve htpc, download makineleri icin ideal. ana disk icin dusunuluyorsa baska alternatifler bakmali ama. caviar black de bu noktada devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 adam biliyo abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben müzik ve film arşivim için düşünüyordum o zaman benim için iyi sayılabilir. ana disk olarak başka bir disk kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar