vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Abisi olaraktan trolleme ihtiyacı hissettim, yolcu ettiğimde de geyiğini çevirdik. Tahminimce ön sıralarda bir bebek olacak, Bütün bir gece boyunca vıyak cıyak ağlayacak... Sen ne kadar elindeki DS ile kulaklıklarını taksan da, çocuğun çığırtıları sana yok yere yeni Bleach oyununda bankai açtıracak sinirden. Budur... Başarılar kardeşim :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Gayet normal bir yolculuk olacak.Ayakların şişecek felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yan koltukta cocugunun boklu bezini degistiren madure kilikli KARI! alleah belani versin, seni hala unutamadim. bi de. gecenin köründe uyumaya calisirken cips paketini acmaya calisan, acmasi yetmiyomus gibi yerken hasir husur ses cikaran EGOIST armutlar. onlari da sevmiyorum. typolar sizleri de sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 önündeki koltuğunu sonuna kadar yatıracak. mal herif. ne yatırıyosun lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hea. ben insanlar rahatsiz olmasin diye kasilirken, ayi koltugunu yatiriyo. gel kucagima yat istiyosan deyyus. abi yastik lazim mi, rahatini bozma sen hic =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 birde önündeki zımbırtıda kahven varsa iyice fena zımbırtıya ne deniyodu ya masa mı ney =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben bi kere tiz bi sesle, sesim titreye titreye önümdeki lavuga koltugunuzu ceker misiniz lütfen, oturamiyorum dedimdi. öle bi bakti ki, dövcekti sanki. ama cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 normal bi ses tonuyla söylesen bakmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bakardi, herkesin yapamadigini yaptim ben! titredi dediysem de, isin sakasi o azcik. normal söyledim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben de geçen gün normal otobüste yanımdaki ayının yayıla yayıla oturması sebebiyle koltuğun dibine oturdum manevra yaptığında düşüyodum. öküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bide şeye çok gıcık oluyorum.hani sen kayarsın rahatsız olursun bu daha da yayılır gelir falan. gerizekalı sen gel diye mi kayıyorum ben. ÇOK DOLUYUM BU KONUDA! birgün birine bi patlatcam sonra dayak yicem sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sende muhtemelen cok kücük biseysin ondan feyz almıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ersin karabulutta senlen aynı şeyden şikayetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yaklaşmaya çalışıyodur gençler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 herkesin ortak sorunu bu öküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yok walla bana yaklaşmaya çalışmıyolar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hayvanlar! allllleah bilanizi versiiiiiiin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bi gün gidiyorum 121'de tıklım tıklım her zaman ki gibi dolu otobüs düştüm birine takılınca o da düştü herkes bize güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.haberveriyoruz.com/data/images/news/categories/esra1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: Bi gün gidiyorum 121'de tıklım tıklım her zaman ki gibi dolu otobüs düştüm birine takılınca o da düştü herkes bize güldü. mavişehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mavişehir konak. Atakentten biniyorum :D gerçi sanki sadece atakentten biniyorum.Artık kskdan biniyorum Sevincin ordan aynısıyla geri dönüyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 361 kullandım bende bi ara =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kütük numaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Sensin kütük!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar