elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Spellhold'a girmeden önce Brynnlaw diye bir yere giriyoruz. Orada çalan şahane bir müzik var. Nette de aradım ama bulamadım. Bilen biri varsa çok şahane olur. Baldur's gate 2 başlığını bulamadım yeni açtım kusura kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 buna birde buna bak. Dediğin yerin expansionda mı yoksa orginalindemi olduğunu hatırlamıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 romance trackları güzel ya duygulandım resmen sanal aşk yaşıyordum viconia ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Şu an adını hatırlamadığım bir program var bg2tutu diye aratırsan çıkan bir sitede bulmuştum ben. Mod yapım programıydı muhtemelen. Onun sayesinde oyun içindeki her bir ses dosyasını çıakrtabiliyordun. O yardımcı olabilir bulursan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar