Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 alkışlıyorum, helal olsun diyorum. http://www.wirofon.com/ telekom inanılmaz bişey yaptı ve ev telefonunu cebe sokuverdi. hem de 3G nin gelişi üzerine.. wirofon programını wifi destekli cebinize ücretsiz inidiriosunuz ve ev telefonu üzerinden görüşmeye başlıosunuz :) inanılmaz ucuza görüşüosunuz vs.. ayrıntısı sitesinde var. telekom biraz kasarsa hem cep telefonu firmalarını kasar, hem de 3G yi zorlar.. adam wi-fi noktalarını hayvan gibi genişletio. ev telefon tarifelerini ucuzlatıo. bi de ev den cebi aramayı ucuzlatıo. bi de ev telefonunu cebe taşıo. cepten konuşabilmek için nete giriş gerekio. neti de gene kendisi verio.. iyi valla.. güzel iş.. bu arada sitenin sorun cevaplayalım kısmına mutlaka bakın. sesli güldüm asdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 flash sitelerden de bıktım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben de az bir zaman önce gördüm. cep telefonunu aramak skype'tan pek de ucuz değil, o yüzden skype'la devam ediyorum. ama sabit telefonları aramak için bayağı uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar